Egyszer ígérem megtanulok olvasni is, így az államvizsga elõtt ideje lenne már...
Ha terveztek hajókirándulást is, akkor arról is tudok küldeni programot, tegnap végre elõkotortam azt is. És persze bárki másnak is
Még nem tervezzük a hajós dolgot, de ha lesz egy kis idõd és kedved akkor küldhetnél eg-két képet és leírást, hogy hol lehetbefizetni és pontosan mit tartalmaz.
küldöm, és remélem kedvet csinálok hozz, mert nagyon jó! Reggel 9-16 h-ig tart, van benne mélyvízi fürdés, motorcsónakázás, halsütés, július-augusztus környékén rengeteg delfint is szoktunk látni. Ouzo, bor, narancslé, saláta, virsli és hal a menü, egésznap lehet strandolni. na, küldöm inkább, beszéljenek a képek helyettem.
Köszi ez elég jól hangzik már most. Hol lehet erre befizetni és kb. mibe kerül??? Ja és mi aug. 4én indulunk vagyis 5én már kint leszünk. Szívesen pacsolnék delfinekkel.
Pancsolni nem fogsz tudni, mert elúsznak a kis gonoszok. Én eddig háromszor állíttattam meg a hajót és a kis békatalpammal meg szemcsimmel tepertem a delfin felé, rajtam röhögött minden turista. Nem várt meg. Átment a program is mega képek is. Az ára 16-20 euro között változik (gyerekeknek 10-12 euro), attól függõen elõszezon/utószezon van-e, de mindig olcsóbb, mint az irodákban. Ez egy családi vállakozás, a jegyet a fõutcán lehet venni, keressétek az Arian-t ( a templom után a kikötõ felé a fõ utcán baloldalon az iskolával szemben, egy cipõbolt mellett lehet fellelni). Az árban minden benne van, nem kell külön fizetni elemózsiáért (mert a legtöbb helyen így van, csak nem mondják elõre). De ha engem keresel tudok segíteni benne. Majd elküldöm a kinti számom.
Minden átjött rendsen, nekem nagyon tetszik, persze a kicsi párommal is leegyeztettem, mert ez a nyaralás rólunk szól és nem csak rólam
Nekem sikerült felkeltened a kalózhajóra az érdeklõdésem
Persze, ez úgy izgi, ha mindkettõtöknek tetszik. Én azért szeretem, mert nem egy kötött program, lehet mulatni vagy nézni azokat, akik mulatnak, inni, vagy nevetni azokkal akik isznak, úszni, napozni, kagylótgyûjteni stb stb, és persze ismerkedni, merta vendégek többsége magyar, és kezdõdhet a tapasztalatcsere..