Nagggyon együttérzek veletek a kellemes várakozásban...bár mindannyian másra várunk. Olyan jó nektek, hogy már mindjárt itt az indulás. Bár én Korfura készülõdöm és még van is jó sok idõm hátra, ha hazajöttök, szerintem a többi fórumos-társunkkal nagyon szívesen vennénk az esetleges élménybeszámolókat...ha lehetséges. Debirõl meg nem is beszélve...
Nagggyon együttérzek veletek a kellemes várakozásban...bár mindannyian másra várunk. Olyan jó nektek, hogy már mindjárt itt az indulás. Bár én Korfura készülõdöm ....[/quote]
Szia Kicsur!
Már a várakozás is kellemes. Mi, bár egy hónap mulva már indulunk Santorinire, sajnos már visszajövünk, mikor Te még elõtte leszel a Korfui útnak. Azért szeretem ezt a fórumot, mert így mindig Görögországban lehetek és velem egyivású, érdeklõdési körû emberekkel lehetek együtt.
Vagy tervezgetünk, vagy beszámolunk utunkról, idõnként tanácsot, segítséget adunk egymásnak.
Jó így együtt!
Üdv: Josza
Szia Josza2!Látom már neked sincs sok a centidbõl....
Szia Kicsur!Én már most érzem,hogy nem szeretnék majd hazajönni.... de ha mégis muszály lesz -természetesen szívesen mesélek majd.
Annyira jó, hogy velem együtt örültök és várakoztok!! Az igazság az, hogy minden tanácsotokat, élményeteket többször is elolvastam és jegyzeteltem rendesen
Szia Josza2!
Bizony repül az idõ odakinn, ezért aztán már elkezdtem arról álmodozni, hogy a klassszikus görög körutazást is megcélzom. Annyira jó erre gondolni, még akkor is, ha esetleg nem tudom megvalósítani az idén...
Sziasztok!
Nap mint nap nézegetem a centiteket, és igazából úgy örülök a hátralévõ idõ csökkenésének, mintha én mennék...igaz, így az én centim is rövidül, de tényleg igaza van Joszának, olyan jó így együtt örülni másokkal!
Sajna ez a mások segítése és együtt örömködés már egyre inkább kihalóban van a hétköznapokban...és nálunk itt a fórumon mégsem. Ez klassz!
Hát én örülök, mert már megint eggyel kevesebb napocska választ el a fülem 24 órás bedugulásától a gépen....(nálam ez egy szupi kis "mellékhatása" a röpködésnek) de bárcsak jönne már!
Jó reggelt mindenkinek!
Hát igen.Jó így együtt várakozni.Kár,hogy nem egy idõpontot választottunk...dehát minden nem jöhet össze.
Így viszont mindig lesz valaki aki mesél Korfu szépségérõl,élményeirõl, és egy kicsit mindig ott lehetünk gondolatban,emlékeinkben a "görög világban"
Fórumozók!!!!
Senki nem volt Korfun húsvétolni,vagy még pihenitek az utazás fáradalmait?Remélem lessz aki ír valamit.Alig várom már hogy osztozzunk örömében annak aki kint volt.
Ez olyan aranyos!
Még mindenki várja az indulását, közben pedig már elõre izgulunk a jó kis élménybeszámolók miatt! Mi lesz, ha majd már be is indul a mókuskerék, és minden héten jövünk, megyünk...kész függõség lesz, hogy rohanhassunk újabb híreket olvasni!
Addig meg marad az együtt várakozás!
Sziasztok ebben az ítélet idõben....
Köszönöm Kyra!Remélem én is hogy 18 nap és láthatom "görög hont"
Kedves Korfura Utazók!
A látnivalókat már igyekeztem a fórum alapján kijegyzetelni, viszont pár utazónak ígértem infókat, mint pl.:hol látok majd kagylókat.Szégyellem de erre emlékszem már csak...
Szóval mire kell még figyelnem?Most már jegyzetelem!
-kagyló lelõ helyek
-magyar autókölcsönzõ Lefkimiben
-?????