Jesszus !Egy vagy két napig nem nézek fel és már több oldalt kell olvasgatnom ?Ez csak jó!
Nekem sincs Habanáról képem,csak Cocusról és Goldról!
Pöpi,igyekszem mielõbb írni Sok sikert a vizsgádhoz! !Vörös! Menjünk Pöpivel please!
Napfény járja át a szivem újra,csak egy szál bikinit hoztam el az úúúútraaa
Jaj,nem birok már magammal,tisztára be vagyok zsongva,mi lesz késõbb..
Mi idén Skiathosra akarunk menni,állítólag nagyonjóóó
Idén mindent le fogok fényképezni,és videózni,az tuttttti!!
Már a buszon is szivesebben szenvednék
Sziasztok!Osztom a véleményt!Mi már 4.éve nem "gyógyulunk ki" görögországból....és ez már azt hiszem így is marad:)
És tudjátok mi az érdekes?Nem is vágyunk más országba....
Paráliával és az összes többi görög úttal egy baj van csak: olyan kevés az egy hét(de ha kettõ lenne az is kevés lenne:))
Mi is idén már harmadszorra megyünk Paraliára,de mi se vágyunk máshova Görögországon kívül!
Meghallom a görög zenét,és áááááá...kész vagyok
Aki most megy,vagy most jött,légyszi tegyen fel videókat,képeket
Szeretném látni az idei Paraliát!
Csöpp! Mizu az érettségivel? Eszembe jutottál ám a reggel...
Aki Paraliára megy fórumos, válassza az Ariant, merta legjobb, én meg majd küldöm a progit. Christee, megy egy neked is jó? Már elõre foglalt VIP jegyed van
Srácok, én nemtom mi van, ma elindultam dolgozni, és kiderült nem is oda kell mennem, hanem suliba...De korrigáltam a dolgot. El kell büszkélkednem, 5 lett a szakdolim
brayem!
Köszi a jókívánságokat! Ezzel természetesen mi is így vagyunk, alig várjuk már, hogy megláthassuk szemtõl szembe a Drágánkat Már csak két és fél hónap! Repül az idõ.
Gratula a szakdolihoz, további sikeres folytatást kivánok! A kalózhajós progit sajnos nem kaptam meg.
Légyszi küld el mégegyszer , elõre is köszi !
kobobe@vipmail.hu