Valaki legyen szíves átküldenia progit Csöppnek is a torpeali@freemail.hu-ra, mert nálam a freemail megmakacsolta magát, és akárhányszor próbálom hibaüzit ír ki Köszönöm!
Csöpp matek is megvan? Én attól féltema legjobban....
Sziasztok!
A térképet szívesen Az apartmanban fotóztam õket, szerintem ilyet neten nem is találni. Bár én annyit nem keresgéltem tavaly.
Annyira jó érzés lesz majd: most minden infót begyûjtötök itt a fórumon, (én tavaly 4 oldalt nyomtattam ki, amit vittünk magunkkal), átutaztok egy napot, majd célba értek és meglátjátok mindazt, amirõl itt szó van. A tengert, a gyönyörû templomot, a nyüzsit, a pálmafákat, és el sem hiszitek majd, hogy mindez elõben Jajjj, de visszamennék én is! Milyen rossz lesz majd otthagyni egy hét után. ÉN megsirattam rendesen Amint a Manókánk egy éves lesz, szerintem tuti megyünk vele, ha nem is görögbe, de min. Horvátokhoz. Furi lesz az idei nyár nyaralás nélkül, eddig minden éven voltunk, de most elsõ és legfontosabb a kisfiunk. Csak a kezemben tarthatnám már Alig bírjuk kivárni.
Na fiúk-lányok további szép napot Nektek, megyek vacsit fõzni a drága férjecskémnek
próbáltam én is küldeni, de sajna freemail nálam is halott.
Úgy érzem nézni kell egy új postafiókot. Mondjuk valami görögöt
Igy nézne ki jowissa@freemail.gr
Jaj,de rendesek vagytok!!
Matek...fúj,utálom De azért nem lett olyan rossz szerintem!
Nálam a freemail nem fogadja el a jelszavamat,pedig tegnap elfogadta
De nagyon vááárom már a képeket!!!! Elõre is köszönöm Pöpi:)
Jaaaj,76 nap!!!Annyi fényképet fogok idén csinálni,h huhhuu
Szeretnék az Omilosban táncolni és közben a tengert nézni,ésésés a Cocusban a pulton táncolni,és a Hoola Hoopban a medencében táncolni,és a templom elõtt ülni,és nézni az embereket,és sétálni a fõutcán,és lemenni a partra és fürdeni,aztán gyrost enni.Ha most akár 1 napra is elmehetnék...hmm.... Najó,lehet nem jönnék már vissza
A képeket meg tudod tekinteni az albumban Csöpp. Ha gondoljátok dobok majd fel még néhány képet, amit odakint kattintgattam, mindenféle "vegyesfelvágottat".
A lényeg az, hogy meglegyen az érettségi. Én a kettest lõttem be anno belõle, úgy gondoltam, az tõlem már erõn felüli teljesítmény. A lényeg, hogy meglett, és többet senki nem tukmálja ráma sinusokat meg cosinusokat...
Nekem is 5 lett a matek. Sose lepõdtem még meg semmin annyira....
Ez egy félsziget, Variko Beach a neve. Általában nem himbálózik a hajó, és no para folyamatosan karban tartják. Most is kint állt a kikötõben egy állványon és festegették. Volt azonban olyan is, hogy én az orrában ültem, egyik pillanatban térdig belemerültem a vízbe, aztán repültem fel. Szerencsére van korlát, lehet kapaszkodni, és isteni élmény, jobb mint a hullámvasút. Persze a hajam égnek állt. Mellettem meg mindenki hányt. Ha valaki tengeribeteg, akkor azt hazaviszik kocsival, és akkorra ér vissza a kikötõbe, mint a többiek a hajóval.
Te említetted, hogy ismered õket? Honnan és mit hallottál róluk? Szoktak magyarok dolgozni, néha románok is. Leginkább a magyarok igényeihez igyekeznek igazodni.
Igen én említettem hogy ismerem õket. Sokat nem tudok csak az életnagyságú " reklámkalóz" maradt meg emlékezetemben. JA meg a csaj aki toborozta a vendégeket magyar nyelven esténként a sétálóutcán. Az a csaj él az emlékezetemben .