Hülye kérdéseim vannak, csak mindig próbálom kibogozni a dolgokat, hátha van közös ismerõs.
Tetszett a képed a fõtérrõl. Igazi nyári hangulat...
Csöpp én próbálom, próbálom és nem megy. Nincs másik mail címed, vagy haveroké, ahova el tudnám küldeni neked? Bár a lényeget azt hiszem összefoglaltam már.
Jött a válasz azonnal valami MÁLER DÉMON hogy nem ment át a levél.
Kérlek csöpp nézd meg hogy van e még hely a postafiókban, jó e a torpeali@freemail.hu cím. Ha ezek jók akkor már megint a freemail sz_rakodik !
Látom,nagyon pörög a topic tényleg!!! régen jártam erre....
Paralia=Paradicsom!! de azt hiszem ezt mindeki tudja!!! eddig úgy volt,hogy idén nem megyek Görögországba,de most van egy lehetõségem és lehet a szóbeli (érettségi) elõtt megyek egy hétre pihenni!!! mondjuk Paralián azt hiszem nem lehet pihenni!!! imádom
Kicsit kimarad az ember és már nem is gyõzi olvasni, pörgetitek a topic-ot rendesen. Nagyon helyes!!!!!!
Pöpi! nekem a kalózhajós progi nagyon tetszik. Mi aug. 4 -15 ig, 15 én indulunk haza, te akkor leszel kint?? vagy pont akkor leszel itthon?
Már annyi infót szedtem össze, hogy most már lassan dönteni nem tudunk majd, hogy melyik progit válaszuk. Nagyon jó itt lenni köztetek. Idáig is nagy kedvel készülödök, de amiót itt vagyok nem birok magammal
Szia Imi!
Én 3 kerek napra jövök haza egy lakodalomra. Csütörtökön éjjel (7-én) indulok, és 10-én érek vissza, úgyhogy biztosan össze tudunk futni
Nehéz a döntés én tudom, azért hagyjatok egy-két napot a tengerparton való henyélésre is, mert megéri...
Remélem sikeres lesza vizsga, bár többet lógtam itt, mint tanultam.
Jó éjt