Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1936
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kicsur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59525 Üzenet linkje2008-05-06 20:18:46 

Sziasztok!

Bár nem teljesen krétai témájú a kérdésem, de kapcsolódik ehhez a szlovák-légitársaságos aggályhoz...
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a Travel Service mennyire megbízható, vagy valami infót róla, mert amint láttam, a Neckermann egy ideje már velük repked a Malév helyett, én meg még csak Malévvel mentem...és hát nem szeretnék túl nagyot csalódni, inkább tudjam elõre, hogy felkészülhessek lelkiekben...

Elõre is köszi...Kicsur

# 1937
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59533 Üzenet linkje2008-05-06 20:56:12  Válasz a #59525. hsz-ra Előzmény #59525

Hello!

Én is TVL-el megyek. Állítólag semmi különös. Olyan, mint a fapadosok többsége. Többségében tiszták. Halottam olyat, hogy felszolgálnak némi elemózsiát is, ha ez idén nem így lesz akkor is lehet venni némi szendvicset, kávét a gépen. Bár szerintem azt az 1-2 órát ki lehet bírni. Boeing 737-400-as gépekkel repülnek, ami alapvetõen nem olyan rosz, mondjuk a Fokker-hez képest.

Nekem mindegy csak ott legyek már végre!!!! icon_cool.gif

# 1938
Noni
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59536 Üzenet linkje2008-05-06 21:05:38  Re:

kvalcsi írta:
Egy repülõn fogtok utazni a szlovákokkal? Ez nekem új, mert mi csak magyarok repültünk Budapestrõl a Sky Europpal. A szlovákokkal nem is találkoztunk egyáltalán, csak mikor kiköltöztek az apartmanból amibe mi mentünk. Az egész házban csak magyarok voltunk abban a turnusban. Tudom, hogy most más légitársaságokkal utaztat az Aeolus, hiszen a Sky kivonult Magyarországról, de nem hiszem, hogy a Pozsonyból induló gép leszállna Budapesten. Habár üzleti szempontból elõfordulhat, ha nem telik meg egy gép azon utasokkal, akik egy városból indulnak.

Nem hiszem, hogy egy gépen utaznánk a szlovákokkal, hiszen õk Pozsonyból indulnak. (õk mehetnek nyugat-Krétára is) Nekünk azt mondták, még febr.-ban, hogy az elképzelhetõ, hogy a Rodoszra utazókkal megyünk egy repülõn, de ez nem érint bennünket, mert Kréta az elsõ leszállóhely. Mára már ez is megdõlt.
A szálláson, ha nem is lesz szlovák, mellettünk a szállodában már biztos. Engem nem zavar, fõleg, ha magyarok is lesznek. Arra van állítólag esélyünk, hogy az idegenvezetõ szlovák lesz. De hála Valcsi Neked is, mi már elég felkészültek leszünk nélküle is! icon_biggrin.gif icon_wink.gif

# 1939
Kicsur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59537 Üzenet linkje2008-05-06 21:05:48 

Szia Lindus!

Köszi, az infót, legalább már tudom, mire készüljek! De azért sajnálom a Neckermann váltását a TVL-re...a Malév azért mégis csak Malév. De teljesen igaz az álláspont, induljunk már!
Hersonissosba elõször mész? Irtóra csúcs pörgõs hely! Mi csak átmentünk sétálni, meg vásárolgatni, de van ott élet, az bizti!

Kicsur

# 1940
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59538 Üzenet linkje2008-05-06 21:08:25  Re:

lindus írta:
Hello!

Én is TVL-el megyek. Állítólag semmi különös. Olyan, mint a fapadosok többsége. Többségében tiszták. Halottam olyat, hogy felszolgálnak némi elemózsiát is, ha ez idén nem így lesz akkor is lehet venni némi szendvicset, kávét a gépen. Bár szerintem azt az 1-2 órát ki lehet bírni. Boeing 737-400-as gépekkel repülnek, ami alapvetõen nem olyan rosz, mondjuk a Fokker-hez képest.

Nekem mindegy csak ott legyek már végre!!!! icon_cool.gif

Boeing 737-800 NG

# 1941
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59540 Üzenet linkje2008-05-06 21:11:46 

kicsur írta:
Sziasztok!

Bár nem teljesen krétai témájú a kérdésem, de kapcsolódik ehhez a szlovák-légitársaságos aggályhoz...
Azt nem tudjátok véletlen, hogy a Travel Service mennyire megbízható, vagy valami infót róla, mert amint láttam, a Neckermann egy ideje már velük repked a Malév helyett, én meg még csak Malévvel mentem...és hát nem szeretnék túl nagyot csalódni, inkább tudjam elõre, hogy felkészülhessek lelkiekben...

Elõre is köszi...Kicsur

...azért , ha késnek is sokszor ; meg szoktak érkezni

icon_mrgreen.gif

# 1942
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59542 Üzenet linkje2008-05-06 21:21:11  Válasz a #59537. hsz-ra Előzmény #59537

Szia Kicsur!

Hersonissosba elõször, de Amudaraban már voltam 2 éve.
Remélem, hogy jó megont olyan jó lesz mint legelõször. Bejárjuk a szigetet, mindent meg szeretnék nézni ami kimaradt. Nagyon rám fér a pihenés, bár szerintem Kréta mindig ráfér az emberre. Hihetetlen az a földöntúli nyugalom ami megszálja az embert, amikor leszáll a gép. Szinte új dimenzióba lépek.
icon_cool.gif
Szerintem ezt nem kell ecsetelnem az itt jelenlévõknek,hiszen a többség visszajáró vendég a szigeten!

# 1943
Kicsur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59553 Üzenet linkje2008-05-06 21:59:43 

Szia Lindus!

Hát...minden egyes szavaddal egyet értek...
Ha meg úgyis mászkálósabbra veszitek a formát, akkor ott helyben Hersonissosban megtalálod a Lichnostatis nevezetû skanzen jellegû kis gyöngyszemet, ami "egy falat Kréta" önmagában is! Szupi hely, nekem nagyon tetszett, de megtaláljátok, mert ki van táblázva! Van ott minden, ami igazi krétai!
Aztán van még egy kis akvárium is Hersiben, ahol a helyi (márhogy a partszakaszé) élõvilág csodálható meg...igaz, nem olyan nagyszabású, mint a mostanában nyitott thalassocosmos (bazi nagy!) ami egy tengeri élõvilágot bemutató "tropicarium" jellegû dolog Gournesben (a 9. buszmegállónál kell leszállni, ha busszal mentek!).
De millió dolog van még, amit látnotok kell! Ha százszor volt ott az ember, akkor sem ér a végére!

Jó centizgetést! Kicsur

# 1944
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59559 Üzenet linkje2008-05-06 22:13:47  Válasz a #59553. hsz-ra Előzmény #59553

Hát köszi az ötleteket. Ha van idõd írhatsz még mert ezeket mind szívesen megnézném! Szóvál várom a javaslataidat! És elõre is köszönöm!
Látom nálad most Korfu az uticél? Szerintem ott is bõven lesz mit megnézned????

# 1945
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59561 Üzenet linkje2008-05-06 22:39:03 

Sziasztok!

A Travellel csak a nagy késések voltak problémásak. A személyzet kedves volt eddig mindig, meleg ételt szolgáltak fel.

# 1946
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59583 Üzenet linkje2008-05-07 08:03:18 

Sziasztok!
Én utaztam Travellel, szép, tiszta volt minden. Enni és inni is adtak, de nagy dologra ne számítsatok. A személyzet egy kicsit lassú volt, olyan kezdõknek tûntek, szinte majdnem a leszállás elõtt fejezték be a felszolgálást, de lehet, hogy már gyakorlottabbak lettek azóta. Amúgy semmiben nem különbözik a többitõl.

# 1947
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59591 Üzenet linkje2008-05-07 09:16:46  Válasz a #59583. hsz-ra Előzmény #59583

Köszünjük az információkat.
A késésnek nem nagyon örülök, de már megszoktam. Az én gépeim mindig késnek minimum egy fél órát. Két éve aug 20-án jöttünk haza Krétáról, akkor volt az a nagy vihar a tüzijáték alatt. Már 19. órakor a reptéren voltunk, majd 21.00-kor közélték még fel sem szállt a MALÉV gép Magyarországról.
Akkor még nem tudtuk, hogy mi van otthon. Így valamokor éjjel értünk haza.
Ez volt eddig a legnagyobb késésem.

# 1948
Kicsur
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59693 Üzenet linkje2008-05-07 20:53:54 

Sziasztok!

Köszi az infókat mindenkinek!

Lindus!

Szívesen írok majd neked még ötleteket, amiket mi megnéztünk...de lehet, hogy csak hétvégén érek rá hosszabban...remélem addig még ráér!

A Malévhez kapcsolódva...hát igen...tavaly mi is, amikor Krétáról jöttünk haza, akkor volt az a nagy "hõhullám" európa szerte, hogy meghibásodtak a gépek a meleg miatt....
A mi gépünkhöz is kivittek minket 7-kor...de az még csak hajnal 1-kor szállt fel Budapesten, mert elõtte elküldték Madridba is az ott várakozókért...sejtitek...
Már strandlabdáztunk a többiekkel meg a sok gyerekkel a heraklioni reptéren...hát elég vicces volt.
A kicsiknek meg valaki betett hordozható dvd-be mesét és azt nézték. A görögöktõl már fájdalomdíjul szendvicset és üdcsit kaptunk a reptéren és hajnali 5 után szálltunk le Budapesten.
Ennél többet azért csak nem késik a Travel sem....

Kicsur

# 1949
Lindus
Aktív fórumos
Aktív fórumos
75 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59701 Üzenet linkje2008-05-07 21:26:02  Válasz a #59693. hsz-ra Előzmény #59693

Kicsur!

Köszönöm, bármikor megfelel, és örülök,minden új infónak. Nagy szerencse, hogy itt ennyi segítõkész ember van.Tényleg mindenki olyan kedves, de hát Kréta szeretete összetart minket! icon_lol.gif

# 1950
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Frézia
Aktív fórumos
Aktív fórumos
197 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#59706 Üzenet linkje2008-05-07 21:45:31  Válasz a #59693. hsz-ra Előzmény #59693

Szia Kicsur!
A Travel csak egy órát késett nálunk, mert kereket kellet cserélni felszállás elõtt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 129 130 131 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu