Én mikopr elõször mentem ki, hajnali 5-re értünk le. Nem voltam rest, fogtam két napozószéket, összetoltam és a kispárnámmal meg pokróccal bevackoltam magam az apartman kis udvarán. Délben ébredtem fel, addigra már nagyon odasütött a nap, de pont idõben, mert akkor lehetett elfoglalni a szobát. Nem tudom akkor hányan röhögtek ki, én legalább kipihentem magam...
Szoktalak olvasni titeket, olyan jó újból átélni ezt a pörgést. Nekem az elsõ nyaralasám szülõk nélkül Parálián volt. Ez azóta is örök emlék maradt. Persze az elmúlt 12 évben párszor visszamentem oda. Ámde az elsõ az felejthetetlen. Már akkor megvolt az Omilos, sokat jártunk oda, és persze sok olyan hely ami ma már nem létezik vagy nem így hívják. A kalózhajó az nálunk is kötelezõ volt, a barátnõm végett, persze tényleg jó szórakozás, fõleg ha jó társaságban vagytok. Örömmel konstratáltam, a képeken az ismerõs arcokat is. Nekem is vannak hasonló képeim, csak persze 1998-ból, és az nem most volt, de minden ugyanolyan szép mint akkor.
Az ország szeretete azóta is megmardt, csak most a szigetek vannak soron.
Majd megoldom valahogy, de akkor ugye még nem volt digitális fényképezõ gép. Elõkeresem a képeket és próbálok skennelni néhányat, ha sikerül elküldöm. Sajnos most a káosz közepén ülök, mert éppen ma lett kész a házunk és a hétvégén költözünk be, de jövõ héten majd kerítek alkalmat a képek megkeresésére.
Egyébként a "kapitány" az idõsebb úr (sajnos már az õ nevére nem emlékszem), nem változott semmit. Alig látni, hogy ennyi idõ telt el azóta.
A srácot aki miatt a barátnõm oda volt sajnos nem láttam a képeken, ezért errõl nem tudok mit mondani.
De tényleg olyan furi, visszanézni, fõleg, hogy már mindkettõknek családja van. Jó lenne ismét egy kicsit tininek lenni, és újra önfeledten örülni mindennek!
Huuuuuuu,4 oldalt kellett visszamennem!!
Nagyon szépen köszönöm,h nem adtátok fel (Pöpi,Jowissa),és elküldtétek Most fogom megnézni,ha végre megnyitja a freemailt...
Ja,és a térképet is köszönöm!!!
Ha én odaérek,veszek egy gyrost,és beleugrok a tengerbe.Ez tuti!!!
Jorgoszt sajna nem ismerem...De sztem mindenkinek aki kint járt van (legalább) egy görög szerelme... Fõleg akkor, ha az az elsõ nyaralás volt szülõk nélkül.
Basszus,ne küldjetek semmit a torpeali címre,mert valami történt vele...nem fogadja el a jelszavamat,és a címet se...Szóval új e-mail címem van: csoppvagyok@freemail.hu
Nem mondod, hogy minden második pasit Jorgosznak hívnak? Már bocsi, de ennyire én sem vagyok "butus". Azért kérdeztem, mert ismerem õket (kapitányéket).Jorgoszt személyesen nem,de a tesóját igen, neki kávézója van Paralián.
Bocsi Csöpp, hogy elneveztelek kis katának, de valami kamu nevet meg kellett adnom. Jelszavat meg sztem módosítsd, bár én tuti nem fogok matatni benne.