A döglött nem, bocsi már megint ha félreérthetõ voltam. Az élõ csíp, csaka "búráján" nem...
Amelyik él, az az alján kicsit olyan, mint amit az orrában talál az ember, a búrája meg mint egy masszív gyümölcskocsonya...
Kutyákkal és cicákkal sincs semmi gondom. Talán már túlságosan is állat mániás vagyok. Nekem is van kutyám, akit nagyon imádok, persze a barátnõmet is. Minden állatot szeretek, persze vannak kivételek, õket inkább elkerülõm (szörös pók, skorpió) de ilyenek itt nincsenek.
Hát tokot azt én is próbáltam keresne, nekem egy olcsó kis gépem van, szeretem vízbe ejteni õket (na jó, nem szeretem, de gyakran elõfordul). Több pénzbe kerülne a tok, mint a gép. Nekem tökéletesen megfelel az egyszer használatos.
A teknõsöket elfelejtettem megemlíteni. nekem régen volt görög tekim, és tök meglepõdtem, mikor az úttesten meg elhagyatottab helyeken találkoztam velük. Olympic beach felé pedig a kis "kanálisokban" rengeteg vízi teknõs van, reggel lehet etetni õket, nagyon aranyosak.
Olyan szempontból, jobb lett volna,hogy akkor mindjárt digitális képet tudnék csinálni és nem kellen szórakozni, hogy a gépre felrakjam. De a lényeg, hogy jól sikerüljenek a képek, aztán majd a többit megoldom
Hát sajnos én is, meg kell fontolni a dolgokat. Sajna a magyar fizuk (átlag) mesze van az eu-tól. De ezt nem kell ecsetelni!!!!!
Gondolom nem véletlenül mennek ki görögbe, gondolom valamivel jobb.
Szia Imi80! Nagyon klassz képeket csinálnak ezek a gépek mi is mindíg viszünk magumkal. Elõszõr én sem hittem volna ,hogy ilyen jó. Szárazon és vízallatt egyforma a minõség. Klassz találmány.
Októberig maradok kint idén, aztán 3 hónapra hazajövök egy gyorstalpaló sulira a diploma mellé, hátha így könnyebben bolfdogulok. Aztán végleg kimegyek, jövõ októberben lesz az esküvõnk a párommal (õ kint él).
Párod Görög? Jól távol kerülsz a hazádtól, de ezen nem csodálkozom egy kicsit semm. Ide sok embert csak rokonok és barátok kötnek ide más nem nagyon. Hát sok sikert mindenhez.