Köszike! Görög szegénykém. Attól nem tartok, hogy a családommal ne tudnék találkozni, 1,5 óra repcsivel az út, kb 13 kocsival, nem a világ vége. Anya pedig alapjáraton háromszor megfordul Görögben évente, most talán majd gyakrabban jön. Lesz hol aludnia.
Nagyon szerettem Görögországot már kiskoromban is, de a görög fiúktól tartottam. Hát, így alakult. Azt tudom, hogy maximálisan segítenek mindenben, így talán könnyebb lesz boldogulni.
Ez a lényeg, hogy jó legyen. Egyet már megtanultam az életben, hogy a soha szót el kell felejetni, mert az ember ha valamire azt mondja, hogy soha, az élet úgyis rá fog cáfolni. Egy a lényeg, hogy az ember megtalálja a boldogságot, a többi pedig már részlet kérdése. Nekem ez a véleményem.
Hááát én Kateriniben szoktam vásárolni, joghurt felvásárlásban vagyok bajnok. Nálunk 2 joghurt 2,5 euro. De van kateriniben Lidl, meg Plus is, az olcsóbb sztem.
Akit érdekel a kalózhajós móka, annak mondom, hogy idén nema bódéban árulják a jegyet, hanem egy cipõbolt mellett, rendesen üzlethelységben. A kalóz kint lesz, arról fel lehet ismerni õket. A fõ utcán az iskolával szemben lesz, félútona kikötõ és a templom között.
Pöpiiii,mesélsz a barátodról? Olyan kíváncsi vagyok,h h ismerkedtetek meg,mióta vagytok együtt,hány éves,hol lakik...
Ha nem akarsz,akkor nem kell válaszolni
Sziasztok! Mi gyüjtõjárattal utazunk Paráliára Gyõrböl. Szeretném megkérdezni, hogy hol kell átszállni? , mert gondolom, hogy nem az visz bennünk végig. Errõl nem olvastam sehol. A busszal utazós tpoicban kérdeztem, de az írták, hogy itt kérdezzem meg. Köszi: bryam
Szia Bryam! Szerintem ez utazási irodától függ, hogy merre megy, hol kell átszállni. Náluk biztosan meg tudod érdeklõdni. Egyébként mikor is indultok? Már esküszöm beírom a naptárba, hogy mikor ki lesz kint, mert mindnekivel annyira szívesen találkoznék, és meghallgatnám hogy telik a nyaralás...