Nekem Mezõkövesd és Eger a lakhelyem. Mikor melyik.
Kedves Aladina ! Nekem is elküldenéd a meglepit, ha szabad ilyet kérnem? hutok@freemail.hu
Imádom Görögországot, és próbálom úgy intézni az életem hogy ki is tudjak menni élni. Egy évem van a fõiskolából, és már semmi tartós terméket nem veszek, csak a pénzem gyüjtöm. Már az autómat is bánom amit 3 éve vettem... Semmit nem akarok ami ideköt. Úgy gondolom a fõsuli után dobbantok ebbõl a világból egy szebbe...
Sajnos nagyon meg vagyok botránkozva a magyar államon.... de ez már egy másik topic témája
Hellóka!!
Nekem is elküldhettek bármit,mindennek nagyon örülök csoppvagyok@freemail.hu
Ma eszembe jutott,h milyen rossz lesz hazajönni 2 hét után...
Jó,kicsit bolond vagyok,h már ilyeneken gondolkozok
A matracon akarok ringatózni!
Sziasztok! Mi gyüjtõjárattal utazunk Paráliára Gyõrböl. Szeretném megkérdezni, hogy hol kell átszállni? , mert gondolom, hogy nem az visz bennünk végig. Errõl nem olvastam sehol. A busszal utazós tpoicban kérdeztem, de az írták, hogy itt kérdezzem meg. Köszi: bryam
Szia Bryam!
Melyik irodával utazol? A legtöbb utazási iroda Budapesten a Hõsök terén szokta rendezni sorait. Tapasztalataim szerint ott szoktak a gyõri buszok késni, a többi utas legnagyobb örömére!
Még nem tudom, idáig csak idénymunkával kínáltak az ismerõsök ( katerini, theszaloniki ) de jó lenne végleg dobbantani. Kímákkal, szerelésükkel, telepítésükkel foglalkozom úgy érzem ebben a szakmában könnyû ott elhelyezkedni. Legalábbis könnyebb mint fûtésszerelõnek
Egyet tudok veled érteni, hogy innen jó lenne dobantani. Mi nekünk a buszunk a Soroksári Tecsó parkolóból indul és úgy tudom, hogy az megy végig Paraláira és állunk meg egy két helyen (Szeged, Kecskemét)
Hát Görögben sem normális az idõjárás. Most néztem az elõrejelzést jövõhéten csüt. 17 fok, szombatra meg 27 fok. De remélhtõleg megjönn a nyár és akik most mennek nekik.
Szia! A Grand Tours utazási irodával megyünk, akkor ezek szerint Pesten kell átszállni. Nem tudom, hogy a környékrõl jönnek-e még, de remélem, hogy nem kell nyomorogni. bryam