Kréta
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
Hozzászóló Üzenet
# 1966
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60015 Üzenet linkje2008-05-11 11:42:56  Re:

zsebkuty írta:
Szia Ferrari!Kösz az infókat,majd meglátjuk,mi lesz,már csak ottlennénk!Egy hajókirándulásra mindenképp beneveznék Ierapetrából mondjuk Chrissire! icon_lol.gif

Azt látni kell !

# 1967
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60025 Üzenet linkje2008-05-11 12:56:21 

Jaszasz!Szerintetek érdemes-e 1napos kirándulásra Santorinire befizetni,vagy inkább gyûjtögessek 1hétre??Biztosan nem várják meg velünk a naplementét,gondolom már kora délután visszavisznek a startvonalra.
# 1968
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60029 Üzenet linkje2008-05-11 13:29:59 

zsebkuty írta:
Jaszasz!Szerintetek érdemes-e 1napos kirándulásra Santorinire befizetni,vagy inkább gyûjtögessek 1hétre??Biztosan nem várják meg velünk a naplementét,gondolom már kora délután visszavisznek a startvonalra.

Igen

# 1969
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60045 Üzenet linkje2008-05-11 16:53:25  Válasz a #60025. hsz-ra Előzmény #60025

Szia!
Szerintem elég 1 nap,mert pici a sziget.Vagy +1éjszakát ott töltesz és akkor nem maradsz le a naplementérõl. icon_wink.gif

# 1970
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60050 Üzenet linkje2008-05-11 18:42:48  Válasz a #60025. hsz-ra Előzmény #60025

zsebkuty írta:
Szerintetek érdemes-e 1napos kirándulásra Santorinire befizetni,vagy inkább gyûjtögessek 1hétre??Biztosan nem várják meg velünk a naplementét,gondolom már kora délután visszavisznek a startvonalra.

Szia Zsebkuty!
Hát, szerintem ha csak amerikai stílusban - kipipáltam, ez is megvolt - akkor biztos elég! Ha másra is vágysz, a teljesség igénye nélkül:
- Naplemente OIA-ban
- Vulkántúra úszkálással a kénes forrásokban - Nea Kameni és Paleo Kameni
- THIRASSIA szigete, Manolas faluba szamárháton v gyalog
- FIRA, le a kikötõbe gyalog v. szamárral, felfelé cable car + éjjel gyönyörû
- Prehistoric múzeum
- FIROSTEFANI, IMEROVIGLI: séta a Calderán
- MESSAGONIA a szellemfalu
- MEGALOCHORI, EMPORIO: Csodálatos érintetlen templomok
- PYRGOS: vár, kilátó
- FAROS: a világítótoronytól a legszebb kilátás tárul eléd + naplemente innét is csodás!
- AKROTIRI ásatások - nyitva?
- MESA VOUNO HEGY ókori THIRA romjai,
- PROFITIS ILIAS CSÚCS kilátó
- SKAROS, ha kiállsz a tetejére, úgy fogod érezni hogy a világ tetején állsz.
- RED BEACH - gömbölyû vörös kavicsok, itt megint más színû a tenger
- BAXEDES BEACH - puha homok, térdig érõ víz vállig érõ hullámokkal +
Paradisos és Kouloubo beach
- OIA város alatti Armeni Bay, szamárháton
- naplemente túra hajóval
- 15 személyes "tengeralattjáró"
- üvegfenekû hajó
Még errõl is olvastam, akár így is lehet:
- Gyalogtúra: Fira-Firostefani-Imerovigli-Skaros-Profitis Ilias kápolna-Stavros kápolna-Finikia-a naplementére Oia, vissza busz.
- Bérelt kocsival: Messaria-Megalohori-Emborió /óváros/ -Perissa-Perivolos-Exomitis/löncs a Dimitris teraszon a kikötõ felett/-Vlihada/strandolás/-Akrotiri/falu és ásatások, ide tavaly nem tudtunk bemenni/-Red beach-Farosz/világítotorony/-Pirgos/óváros és kaja/-Profitis Ilias hegy/kolostor/-Episkopi Gonia/bizánci templom/-Kamari.
- Gyalogtúra: Kamari - Messa VOuno hegy /szerpentinen/ - Thira ókori romjai - Zodoochos Pigi remetelak - Panagia kápolna - Perissa-Perivolas /strandolás/ Vissza busszal firai átszállással Kamari.
Ha esetleg még mindi unatkoznál:
- IOS szigetre indulnak hajókirándulások és kb. egy órát tart az út.
- ANAFI sziget Santorini mellett van
Végül is minden csak idõbeosztás kérdése, de ha ez nem férne bele abba a pár órába, akkor ne csodálkozz! Akkor még mindig ott a lehetõség - tülekedni a tömegben és kipipálni!
A világ egyik legszebb és legelismertebb turisztikai célpontja szerintem ennél sokkal többet érdemel!

# 1971
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60051 Üzenet linkje2008-05-11 18:49:03 

Szia Zsebkuty!

Én kétszer voltam Krétán, mind kétszer átmentem Santorinire., Nem bántam meg, meseszép!

# 1972
Josza2
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1775 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60055 Üzenet linkje2008-05-11 19:04:41 

ferrari írta:
Szia Zsebkuty!

Én kétszer voltam Krétán, mind kétszer átmentem Santorinire., Nem bántam meg, meseszép!

Szia Ferrari!
Ugye, hogy kevés Santorinire pár óra? Mono szerint elég, mert pici a sziget. Mi két hétre megyünk oda és biztos vagyok benne, hogy kevés lesz.
Üdv: Josza

# 1973
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60057 Üzenet linkje2008-05-11 19:20:11 

Az egynapos kiránduláson csak Firába vagy Oiá-ba visznek el attól függõen, hogy mit fizetsz be. Ez arra elég, hogy ízelítõt kapj belõle, mert ha egyszer láttad biztos, hogy visszavágysz.
# 1974
Antero
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
630 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60067 Üzenet linkje2008-05-11 20:05:42 

ferrari írta:
Az egynapos kiránduláson csak Firába vagy Oiá-ba visznek el attól függõen, hogy mit fizetsz be. Ez arra elég, hogy ízelítõt kapj belõle, mert ha egyszer láttad biztos, hogy visszavágysz.

Nem egészen

HA az un, lassú lélekvesztõvel mész ; ---- akkor igaz !

HA valamelyik katamaránnal mész ; ( ami hamar ott van ) be lehet fizetni " szigettúrára " ...

# 1975
Ferrari
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1729 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60069 Üzenet linkje2008-05-11 20:10:37 

Mi elõször a nagy hajóval mentünk és be lehetett fizetni "szigettúrára" is, de akkor mi nem tettük, mert kevésnek tartottuk az idõt, csak Firában voltunk.
Másodszor katamaránnal voltunk akkor több idõn volt és befizettünk a "szigettúrára".

# 1976
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60079 Üzenet linkje2008-05-11 21:28:20 

Jaszasz!Mindenkinek köszi a véleményét,úgy döntöttem,majd meglátom,akkor milyen lelkiállapotban leszek,mert ugye tudjátok,az is nagyban befolyásolja az utazás kimenetelét!Nem akarok rohanós nyaralást,hogy utána meg egybõl jöhessek a munkahelyemre totál fáradtan,ráadásul a drága kollégáimat nagyon megszivatom,õk úgy tudják,hogy valamelyik bányatónál fogunk horgászni 12napig édes kettesben,aztán,ha hazaérünk szerencsésen,megmutatom nekik a krétai pálmafákat és közlöm,hogy milyen jó,már nálunk is kinõttek!
# 1977
Cilla
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
358 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60085 Üzenet linkje2008-05-11 22:30:27 

zsebkuty írta:
ráadásul a drága kollégáimat nagyon megszivatom,õk úgy tudják,hogy valamelyik bányatónál fogunk horgászni 12napig édes kettesben,aztán,ha hazaérünk szerencsésen,megmutatom nekik a krétai pálmafákat és közlöm,hogy milyen jó,már nálunk is kinõttek!

icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

# 1978
Mono
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
646 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60109 Üzenet linkje2008-05-12 10:45:14  Válasz a #60079. hsz-ra Előzmény #60079

Azért annyira sok pálmafára ne számíts ,esetleg Vai-n,vagy Preveli-ben valamennyi.... icon_wink.gif icon_smile.gif
# 1979
Zsebkuty
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
1375 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60112 Üzenet linkje2008-05-12 11:32:09  Válasz a #60109. hsz-ra Előzmény #60109

icon_biggrin.gif Kedves mono!Nem aggódok pálmafa-ügyben,mert a szállásunk elõtt Makrigialoson /Artemisz/ rengeteg pálmafa van,ha akarod,megnézheted az Aeolus-kiadványt vagy a fotóalbumban bask albumát!Napfényes szép napot!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
# 1980
Kriszabo
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60133 Üzenet linkje2008-05-12 17:41:48  Válasz a #455. hsz-ra Előzmény #455

Szia

Ha minden igaz pár éve voltál Krétán a Kalia Maria apartmanban.
Minden infót szívesen vennék,környékrõl szállásról esetleg autóbérlésrõl.

nagyon köszönöm

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kréta
<   1 2 3 ... 131 132 133 ... 505 506 507   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu