Brayem!
Köszi szépen, júl. 27-re vagyok kiírva, igen, csornán fogok szülni. Már nagyon várjuk, hogy hárman legyünk Írok mindenképpen, mindjárt küldöm a progit Neked is. Amúgy nem kell izgulni, szerintem nem lesz tömegnyomor a buszon, mi összesen 7-en mentünk Gyõrtõl Pestig Ott meg úgyis meg lesz a helyetek, azt nem tuodm oda kerültök-e, ahova kértétek, nálunk nem volt ilyen lehetõség, hogy elõre foglaljuk. A Grand tours-ra egy szavunk nem lehet, le a kalappal a sofõrök elõtt, végig betartották a megállási idõket (3-4 óránként), vetítettek dvd-t is éjfélig, bárkinek bármi gondja volt szívesen segítettek. A kinti idegenvezetõkrõl nem is beszélve, mindig ott voltak a fogadóóra idejében, de igazából bármikor kereshettük õket. Szóval szerintem jól választottatok!
Imi!
Neked is köszi a jókívánságokat, ígérem mindenképpen írok. Olvasom ám mindennap a fórumot, csak nem szólok hozzá A kisfiunk Tamás lesz, ez a név tetszik az elejétõl fogva. Húú, érzi, hogy róla írok, mert iszonyatosan ficánkol odabent Remélem Nektek is minél elõbb teljesül a vágyatok és lesz Pocaklakótok Eljegyzés volt? Tervezed? Görögo. ideális hely hozzá
A sólepárlós téma: mi úgy másztunk be tavaly, mert éppen nem volt nyitva. De Panosnak nincs akadály, az egész csapatot átmászatta a kerítésen Jó poén volt. EGyébként ott van a rengeteg flamingó, rákok, stb... Az iszapos pedig egy külön részen van, nem is tudom hogy írjam, a képeimen látszik. Oda meg pláne nem kell belépõ. Az út egyik felén bekenitek magatokat, a másikon pedig a tenger van, ott lehet fürcsizni
Na sokat beszélek, megyek pihizni, mert Tamásnak szerintem már elég volt mára a sok jövés-menés Üdv. Nektek!
IMI !Én Grand Toursal megyek,tavaly Campus Clubbal mentem,de az is nagyon jó volt !Móni!Én ezeket a helyeket ismerem! 1. Cocus
2. Gold,
3. De Luxe
4. Habana
5. Hoola-hopp,
6. Litohorou a
7. Trocadero.. olyan, mint a Cocus.
8. Omilos.
Nekem is csak Cocusról és Goldról van képem,meg egy a Habanáról kívûlrõl!Ha 23 és 24 óra között Cocusba érsz,akkor ingyen koktél vár !Ez persze gondolom nem csak ott van,de ezt biztosra tudom! Ja és még van a Menta Bar is!
Szia Aladina!
Megkaptam a progit, nagyon szépen köszönöm és most estem teljesen kétségbe, hogy vajon melyiket is hagyjam ki a mi programunkból! Egy hétbe nem fog ennyi minden beleférni! Remélem, hogy a buszos út nekünk is kellemes lesz, aztán majd eldõl, hogy ennyi klassz dolog közül mit is tegyünk bele az 1 hétbe! Minden estere ezt is kinyomtatom, már csak a napok miatt is, hogy tudjuk, hogy melyik nap hova lehet menni. Vigyázz Magatokra! Pont kintleszünk, mikor bekopogtat a gólya hozzátok, de ígérem, hogy gondolunk Rátok! bryam