Hát itt van élet bõven.
Pöpi te aztán meg tudod lepni az embert rendesen !!!!!
Már arra gondolok, hogy te vagy az a lány..... Jót mosolyogtam, valahogy így:
Mindenkinek szorítok a vizsgáihoz, sok sikert és egy jó nagy kalappal.
Pöpi mi biztosan megkeresünk kint, már a telefonomba be írtam minden infót amit adtál. Mégegyszer köszi Móni nevében is. Ritka az ilyen rendes ember mint te (fõleg a magyarok között) és PERSZE a többiek is akik itt vannak a fórumon és nagyon segítennek. Örülök , hogy ennyi rendes ember van itt. Neveket azért nem sorolok, mert nem akarok senkit kihagyni és amilyen ügyes vagyok ez így is lenne és nem akarok senkit megbántani. De biztosan tudom, hogy ti is tudjátok mindenkire gondolok aki itt van .
Nem akartam elõre lelõni a poént, de ez van. Várom ám már, hogy megismerjem Mónit is. Biztos õt is jól megfertõzted a Paralia lázzal.
Szóval mindenkit szeretettel várok, tényleg nagyon szoktam örülni neki, ha valaki "meglátogat".
Mónim már régóta meg van fertözve göröggel, õ már többször volt és egyszer már járt Paralián is. Én még sajnos a közelében sem voltam. De majd most !!!!
Hát ez a paci édespofa. Remélem nem nyúltam mellé és tényleg paci, nem pedig öszvér vagy csacsi.
Abban a helyben az a szép, hogy minden csudaszép zöld. Görögben teljesen másképp kék az ég, a tenger vagy zöld a fû, mint máshol.