Ne izgulj racz68, az erõs kezdést mindenféleképpen pozitív értelemben gondoltam. Számomra Marmaras az egyik legszimpatikusabb hely Görögországban, ahol eddig megfordultam (szerencsére már jó pár helyen). Nem ismerem az elvárásaitokat a nyaralással kapcsolatban, de itt minden tényezõbõl egészséges arány van. Egyedül ha kimondottan diszkózós-bulizósok vagytok, akkor nem ajánlanám, de igazság szerint akkor talán nem is kell, hogy görögben menjen az ember. Van egy két üdülõhely, ahol sok diszkó van, fõleg ahol sok az angol, de azért kár ilyen messzire utazni. Annyi hátulütõje lehet Marmarasnak, hogyha ide mentek elõször és megszeretitek az országot és jövõre visszamentek de máshova, akkor ezután pl. egy Olympic Beach lehet, hogy csalódás lesz. Sajnos kevés igazán eredeti hangulatos hely van már szerintem görögbe, nagyon sok az újonnan felhúzott üdülõfalu, attól függetlenül ezekben is csodálatos nyaralásokat lehet eltölteni, tengerpart, pálmafák, görög vendégszeretet megvan szintén, de azért más hangulata van egy régi görög településnek. Legalábbis nekem jobban tetszenek ezek, de pl. öcsémék meg ezeket az új helyeket részesítik elõnyben.
Mindenesetre meglepõdnék, ha nyár végén azt hallanám tõled, hogy megvezettelek és hogy milyen rosszul éreztétek magatokat.
ericsike69 neked inkább pm-et küldök, mert Thassos már nem tartozik ebbe a topikba, a másikba meg lusta vagyok átmenni...
Szia Molotov!
Akkor megnyugodtam,az erõs kezdés miatt. Discóba meg nem járunk, oda menjenek a fiatalok! Én amugy is autóval megyek és bejárom az egész félszigetet, hogy mindent lássak, meg hát olyan partot kell keresnem ahol homok van és eldugott helyen van, mert nem szeretjük a nagyon nagy nyüzsit.De eddig akár hol voltam mindig találtam ugy hogy nem igazán félek, hogy nem lessz. Azért köszi mindent,és vigyázzni a babára!
Szia Erika!
Nálunk tervbe van véve Thassos sziget, szeretnénk oda is eljutni, de tudod majd csak õsszel tudok róla beszámolni. Majd Tõled is várom az élménybeszámolót Neos Marmarosról és a fotókat.
Szia Frézia!Most olvastam hogy mentek Thassosra.Nagyon kíváncsi vagyok milyen hely mert már én is kinéztem a legközelebbi nyaralásunkra.Ha majd visszajöttél kérünk beszámolót.Nem sok minden van az utazási irodáknál róla és a neten sem találtam túl sok infót,fõleg ami az apartmanokat illeti.Ha lesz idõd a nyaralás alatt érdeklõdhetnél ott helyben ,hátha többet tudnak.Engem nagyon érdekelne nem túl drága apartman,mert nagy a család és nem olcsó ennyiõnknek a nyaralás.Ti hova mentek,milyen szállásotok lesz?
Szia Lityi!
Mi csak kirándulni megyünk Thassosra, Stavrosba megyünk! De nagyon szívesen beszámolok mindenrõl és küldök fotót is. Van üzenetem az autóra vonatkozólag, másik helyen. Másik helyen kellene beszélgetnünk szerintem, mert ez nem az a fórum.
Szia Frézia! Természetessen megglessz a beszámoló. A tiéd pedig ráér mert Tassos az csak a jövõ nyári uticél lenne. Már lassan indulnak az elsõ turnusok várom a beszámolókat azzal csak kibírjuk szeptemberig. Szia Erika
Sziasztok ! Hétfõn indul az elsõ turnus remélem lessz aki beszámol róla mi a helyzet. Egy kicsit irigylem is õket olyan jó lessz nekik. Mi még elég soká indulunk. De akkor meg nekünk lessz jó. A lényeg , hogy beindul a szezon. Sziasztok Erika
Szia Racz68! Hát nektek már tényleg közeledik az idõ. Gondolom lassan már ti is készülõdtök. Ha más nem akkor remélem majd te írsz egy kis beszámolót. Szia Erika
Szia Erika!
Hát már nagyon várom, és küldeni fogom az infót! Brumi nektek meg tényleg mindjárt itt az indulás(de jó nektek), és várjuk a tapasztalatokat, meg a képeket is. Én majd írok kintröl is mert az Atheneben van internet hozzáférés, (bár ott tartanánk már). Sziasztok.
Elvileg szeptemberben mennénk Toroniba, és mivel ott nem lehet sajnos robogót bérelni, Neos Marmarasra gondoltam hogy ott próbáljuk meg? Ha valaki tudja, hogy van-e ott lehetõség ilyesmire megirná nekem? Köszönöm!
Szia Celi! Mi is nyaraltunk már ott két éve. Az Apollonal mentünk. Kint a Siton utazási iroda foglalkozott velünk. Õk elintézik a motorbélést úgy ,hogy sartiból áthozzák. Szia Erika