Toroni
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 241
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Ericsike69
Törzstag
Törzstag
751 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#60583 Üzenet linkje2008-05-15 14:22:21  Válasz a #60553. hsz-ra

Szia Celi! Toroniból megy busz Marmarasra és ott lehet bérelni robogót. Ez is egy megoldás de a másik oldalon írtam a másik lehetõséget.Mi szeptember 1-10-ig leszünk Marmarason. Majd megírom mik a lehetõségek ha addig nem lessz más infód.Toroni nagyon klassz nekünk nagyon tetszett. Szia Erika
# 242
Porsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61166 Üzenet linkje2008-05-18 14:26:58 

Sziasztok! Mi idén megyünk Toroniba Június 17tõl 27-ig busszal indulunk a Hõsök terérõl. Esetleg jön valaki azzal busszal?icon_smile.gif És aki már volt: Milyen a hely? Szép? Szebb mint Sarti? mert mi tavaly ott voltuk és nagyon tettszett!icon_smile.gif
Üdv

# 243
Porsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61170 Üzenet linkje2008-05-18 15:04:07 

Az elõbb voltam egy fóumon ahol azt írták Toroni nem szép nem nyüzsgõ és nagyon unalmas. Nos, ez így igaz? Sartiban voltunk egyáltalán nem volt unalmas gyönyörû hely ha Toroni ilyen akkor nem tudom azoknak mi a jó de nemkéne nyilvánosan szidni hogy elkeserítse az embert 30nappal az utazás elõtt..Nekem ez a véleményem, Jah és ki tudna mondani valamit a Hotel Flora 3* + apartmanhotel-rõl? Szép?jó? messze van a tengertõl?
Elõre is köszönömicon_smile.gif

# 244
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61199 Üzenet linkje2008-05-18 15:58:24  Válasz a #61170. hsz-ra Előzmény #61170

Én tavaly voltam Toroniban. Sartin csak látogatóban. Természeti adottságát tekintve nekem Toroni sokkal jobban tetszett. Gyönyörü, hosszú változatos part. A hegyek kirándulásra csábitanak. Viszont az igaz, hogy nagyon nyugis. Fiataloknak, akik pörögni, bulizni vágynak nem éppen ez a legideálisabb hely. Ez a hely tényleg pihenésre való.
A Flóra*-t nem ismerem.

# 245
Kicsike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
143 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61203 Üzenet linkje2008-05-18 16:02:54 

Szia Porsi.
Mi két éve voltunk Toroniba és mondhatom,nagyon kellemes hely.Valóban nincs nagy nyüzsgés,minden nyugisabb mint
Sartiba,de aki jól akarja magát érezni,az Toroniban is jól érzi magát.Egyébként nagyon szép és rendezett a tengerpart,
több étterem és bolt is van,semmiben nem fogtok hiányt szenvedni.Mi a két hét alatt nagyon jól éreztük magunkat és
nem bántuk meg,hogy Toroniba mentünk nyaralni.Érezzétek jól magatokat,jó nyaralást kívánok Nektek.Tettem fel képeket
az albumba,ha van kedved nézd meg.

# 246
Valentin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61241 Üzenet linkje2008-05-18 16:50:02 

Szasztok Mindenki!
Szeptember utolsó hetében utazok Toroniba barátokkal. Segítséget szeretnék kérni. Sartiba és Marmarasba milyen a helyi buszos közlekedés? Még ilyenkor lesznek fakultatív programok? Hova érdemes menni? Mit érdemes megnézni? Érdemes vinni búvárszemüveget, vagy vegyünk ott. Elõre is köszi

# 247
Badman
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
30 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61403 Üzenet linkje2008-05-18 23:11:27  Előzmény #61241

Sziasztok,

Toroni egy nagyon nyugis hely, pihenésre 100%-n alkalmas. Sartihoz nem nagyon lehet hasonlitani mert az sokkal nyüzsisebb. Tavaly 1 hetet töltöttünk ott párommal és nagyon jól éreztük magunkat. A víz nagyon jó, igaz a part egy jó nagy része apró kavicsos, de nem vészes. Mi a vangelis apartmanban voltunk amit csak ajánlani tudok.Van 4 öt ABC amiben minden megtalálható, ha suvenirt akartok hozni azt Sartiban vegyétek meg. Ha van kérdésetek irjátok, megpróbálok válaszolni.
Sziasztok.

# 248
Pithon
Aktív fórumos
Aktív fórumos
55 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61436 Üzenet linkje2008-05-19 07:53:49  Válasz a #61403. hsz-ra Előzmény #61403

Sziasztok!
Mi is tavaly voltunk Toroniban, autóval és csatlakozom az elöttem szólókhoz. Tényleg nyugis csendes hely, de a természeti szépsége minket megfogott , autóval bebarangoltuk a környéket ,csodás! Ha van kérdés szívesen válaszolok! Szió Pithon

# 249
Celi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61444 Üzenet linkje2008-05-19 08:39:48 

sziasztok!

mi is voltunk már Sartin, és igy képek alapján a part Toroninál is nagyon hasonló. Sarti után paralián voltunk, na az már nekem nagyon nagyon nyüzsi volt, szóval Sarti jobban tetszett, ezért is döntöttem most is chalkidiki mellett icon_lol.gif nekünk nem is kell hogy millióan legyenek, ezer disco legyen, mert ahol lehetett volna sem használtuk ki ezeket. inkább sétálgattunk a parton, mint buliba mentünk, pedig fiatalok vagyunk, jó itthon sem nagyon bulizunk már,de ha ugy lenne is, nem azért megyek tenger mellé, hogy az éjszakát ugyanugy szórakozóhelyen töltsem. de aki erre vágyik, annak tényleg más rész lesz a vonzó, ez nem az a hely, de ez végülis minden katalógusból ki is derül szerintem icon_redface.gif

# 250
édes
1000. Fórum tag
1000. Fórum tag
273 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61491 Üzenet linkje2008-05-19 12:31:49  Válasz a #61166. hsz-ra Előzmény #61166

Szia !
Toroni más. Nem szebb mint Sarti,de sokkal csendesebb.Sartihoz nincs hasonló hely.Minden Sarti rajongónak ez a véleménye.De ha unalmasnak találod Toronit busszal átmehetsz Sartiba vagy Marmarasba.Nekünk Toroni is tetszett,pont azért mert olyan nyugis volt. Mikor mi voltunk csak 1 gyrosos volt és 3 üzlet...ez biztosan változott azóta.
Toroniban a naplementét csodálhatod...ha elsétálsz a romokig. icon_wink.gif

# 251
Broadsword
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61574 Üzenet linkje2008-05-19 18:13:59 

Kedves Mindenki!

Toroni tényleg nagyon szép és nagyon kellemes hely de ne hasonlítsátok Sartihoz! Tavaly mi is Toroni-ban voltunk, elõtte Sartin. Toroni annyira de annyira nyugis! Édesnek igaza van!A naplemente a várromtól vagy -ról, -ból icon_smile.gif kötelezõ program!

# 252
Valentin
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61589 Üzenet linkje2008-05-19 18:45:27  Info

Sziasztok
Mint ahogy korábban is írtam, szeptember utolsó hetén megyek baráti társasággal Toroniba. Ebben az idõszakban még van lehetõség a fakultatív programokon részt venni, vagy már ilyenkor nem indítanak. Elõre is köszönöm.

# 253
Ditke
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
26 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61606 Üzenet linkje2008-05-19 19:01:34  Válasz a #61589. hsz-ra Előzmény #61589

Tavaly mi szeptember 3. hetében voltunk. Akkor még szerveztek fakultativ programokat. Két fajta görög estre is be lehetett fizetni. Az egyik egy elegáns szállodában, svédasztalos volt, a másik egy szerényebb. Nyilván ez az árban is megmutatkozott. Hajókirándulás. Szalonikibe is szerveztek. Hirtelen most nem is tudom, de volt több lehetõség. A napokban a kezemben volt a program, amit ott kaptunk, de most hirtelen nem találom. Azon az árak is rajta voltak. Ha ráakadok, majd megirom
# 254
Porsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61646 Üzenet linkje2008-05-19 19:52:11 

Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!icon_smile.gifHát igen szerintem este átmegyünk Sartiba és a Narancspartot sem hagyom ki, imádom ezt a helyet! ha valaki meg szórakozásra vágyik ne legyen lusta üljön buszra és 5km-re levõ Sartiba hip-hop ottis van! Biztosan jó lesz már úgy várom! És ha Toroni partja olyan mint Sarti-é nem fogunk csalódni! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segítettetek:) A suvenir hát igen Sartiban nagyobb a választék meg már nagyjából sõt ismerem, hogy mi hol van. Tavernák,Éttermek,Disco,Suvenir,Ruházat,Orvosi rendelõk stb úgyhogy ebben is köszönöm! És énis hab tudok segítek!
Üdv

# 255
Porsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
33 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#61650 Üzenet linkje2008-05-19 19:55:17 

Húha, én még új vagyok.. Holis kell megnézni valakinek az albumját? icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 16 17 18 ... 44 45 46   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu