Nem tudom milyen koktélok , én egy cseppet sem iszok ilyen kutyulékokból. De azért nagyon mutatósak. Azt szeretem bennük.
Nem tudom mi a nevük, de ha akarod utána járok. Azt tudom hogy van olyan hogy B52 erre emlékszem hogy többször vettek.
Az irány meghatározásához mindig kell 3 pont, vagy egy pont és egy irányvektor, vagy egy koordináta rendszer stb.
Én most azt mondom legyen egy alappont Paralia temploma.
Az irányvektor most észak: tehát a templomtól északra van: cocus disco, a kagylós képem, a teknõsös hely, sólepárló, iszapdagonya, makrigialos.
Délre : mcdonalds, kalózhajós iroda, olimpic beach, leptokaria.
Mostmár ezeket tudod merre vannak, és a többi infót is berajzolhatod a térképeden.
Amúgy én itt kaptam egy térképet, nem ugrik be kitõl ( de örök hálám mégegyszer és sok sok puszi érte). Azt mondta hogy a szobája falán volt és befotózta. Az egy nagyon nagyon jó térkép. Azon ezeket be lehet jelölni. Mármint a városon kivülieket. Irj egy email cimet és én bejelölöm neked és elküldüm.
Az általad említett partszakasz is nagyon jó. Csak az amit én mondok, még további 5-7 kilométeren nem érint lakott települést, és így még kihaltabb. Amúgy nekem olimpyc-beach mindig bejött van egy bizonyos feeling-je. Ami máshol nincs