Elröppent. Ha sok okos dolgot szeretnél megtudni, akkor olvass vissza. A kvadról és az áráról is egy csomó dolgot megtudhatsz. én nem jegyeztem meg, mert nem érint. de én is egy word-dokumentumba másolok mindent, és kinyomtatom. én már 3szor voltam olimposzon, és most is megyek, de hála hellasz.hu-nak, most egy másik irányból közelítem meg. És sok ilyen dolgot írtam már össze, szerintem túlzsúfolt is az idei paralia nálam.
Ha autóval mentek, csak kövessétek az E75-ös útjelzéseket, és akkor tuti h nem tévedtek el (ez a nemzetközi útjelzés a Bp-Szeged-Novi Sad-Beograd-Nis-Skopje-Thessaloniki-Katerini útvonalon). Illetve egy -legalábbis sztem - becsapós pont van, és ez pedig már a célegyenesben: az autópályán mikor már várod h hol kell lekanyarodni kivan írva vmi ilyesmi : Paralia Beach , nem biztos h ez, de az tuti h Paralia van benne (nah ezt jól leírtam ). És nem itt kell (ill. lehet itt is, csak kicsit kacskaringósabb, és megtévesztõbb az út, de ha követebb az "apró" táblákat innen is oda találsz, csak akkor Korinos felõl), hanem tovább kell menni kb. 4-5 km-t és a Katerini feliratú táblánál kell kihajtani a pályáról, és itt is naon figyeld a táblákat!
Hello mindenki.
A Dadan által belinkelt térkép nagyon nagyon jó, és a felbontása is tök jó. Azt is töltsétek le. Ha gondoljátok azon is bejelölök érdekes pontokat paralián belül.