Hát,eddig még semmilyen csúnya állattal nem találkoztam Paraliárn
Amúgy Sarbel nem szokott véletlenül errefele járni így nyár környékén?
Mi tavaly elõtt találkoztunk Gönczi Gáborékkal,együtt is buliztunk Cocusban
Tudod Pöpi én lennék a legboldogabb, ha megkóstolná, de Õ már csak ilyen..., azért éhes nem marad. Errõl jut eszembe pizza is kapható? Na azt nagyon szereti. Nagyon kedves vagy, a bryam apartmanszobát szeretném igénybe venni!!! Sõt minden évben, ha megoldható 2 x is! Nem gyõzöm megint visszaolvasni amit írtatok, közben jókat hahotázom! Ati térképét már körbe küldtem a barátoknak, akikkel megyünk, fertõzöm rendesen én is Õket! bryam
VAn nagyon jó pizzéria, a La Vita. A Fõ utca kikötõ felõli végén van a sarkon egy cukrászda/fagyizó mellett. Nagyon jó kis hely, ott lehet kapnia finom chef salátát is.
Nem lehetne a csótányok és hangyák helyett panda maci? Az sokkal édesebb, bár sem csótányt nem láttam még, sem panda macit élõben, de az utóbbinak itt az ideje! bryam
Tudom, hogy Neked nem fáradtság, mert kimerítõen megadsz minden infót, mellette élvezed is! Mi meg nagyon örülünk neki! Ha kimész dolgozni, ott is fel tudsz jönni a fórumra? Mert nagyon hiányoznál!
bryam
Hú, cefetül állok...Remélem neked menni fog a vizsga. 3. tételnél tartok. Az az igazság, hogy eddig pihentem is, kialudtam magam, meg már dolgozni sem megyek.
Sok sikert Móni!