Új vagyok itt a fórumon és érdeklõdni szeretnék hogy valaki nem tudna ajánlani egy oldalt ahonnan lehetne görög együttesektõl albumokat rendelni? Konkrétan Elena Paparizou és korábbi együttese az Antique érdekelne.
ÉN új vagyok a fórumon és érdeklõdni szeretnék , hogy valaki nem tud esetleg egy olyan oldalt ahonnal lehetne görög együttesektõl albumokat rendelni? Konkrétan Elena Paparizou - mivel nagy rajongója vagyok és mert egyszerûen szuper meg gyönyörû meg minden:) - és korábbi együttese az Antique érdekelne.
Látom külföldi oldal. Lehet választani, hogy akkor fizetek mikor kihozzák. Rendelt már valaki errõl az oldalról? Mert ennél fizetési módnál felsorolják, hogy mely országokban lehetséges de Magyarország nincs ott.
Május 22. csütörtök (m1 csatornán ) 20 óra 50 kor kezdõdik az Eurovíziós Dalfesztivál! Élõben Belgrádból!
Kíváncsian várom!
Stratos: Én nem tudom, melyik elõdöntõbe néztem bele a minap, de már láttam néhány számot a görög adón! A legtöbb egy kaptafára megy...
Bele lehet nézni, de valahogy... felejthetõ a dolog...
Sokan szidják, de én minden évben lelkesen ülök a tévé elõtt, és nézem a fesztivált.
A görög lány tegnapelõtt már bejutott. Ma szurkolhatunk Csézyért, és lesz ám egy görög nyelvû dal, a ciprusi lány (Evdokia Kadi) görögül fog énekelni, egy nagyon aranyos kis dalt.
Nekem személy szerint idén is a szerb dal az egyik favoritom, de nagyon szép hanggal megáldott teremtés az albánok énekesnõje is, és szép a daluk is.
http://eschungary.hu/
Engem még mindig zavar,hogy Kalomoira nem énekel egy szót sem görögül!
Minden esetre én is feszülten figyelem a mûsort! A Finnek már megint elég kemény vonalat képviselnek!