Jaj,bocsi,ezután a megfelelõ helyekre írom a kérdéseimet,csak uj vagyok még itt.
Semmi gond Helena!!!
Komolyan!
Csak "moderátorként" Jox ezt a szerepet (is) testálta rám!
A lényeg, ha egy adott fórumon "elterelõdik" a téma más felé, ajánlott áttérni a megfelelõ fórumra, leginkább azért, hogy a hasznos és esetlegesen kevésbé hasznos infókat, észrevételeket, stb. mindenki megkapja, könnyen megtalálja.
Természetesen pár hozzászólás maradhat egy adott helyen, de ha hosszabb fejtegetések tárgyává válik, jó ha egy megfelelõbb fórumon folytatódik.
Bár errõl velem együtt más is néha elfelejtkezik, de ezért senkit nem ér semmilyen elmarasztalás, vagy hasonló!
Pöpiiii,amúgy a Skiathos-os kirándulásra is Nálad lehet jelentkezni,vagy az csak a kalózhajós?
Jowissa,Te Caravelbe leszel,ugyi? Majd bemutathatnál Petrosnak,olyan sokmindent hallottam már róla,h kíváncsi vagyok rá nagyon
Csöpp Skiathoshoz semmi közöm, az sajna utazási iroda..Én privát kalózhajón vagyok:), de sztem ez a legjobb (a kalózprogik közül).
A Caravelbõl meg a Panost szeretnéd megismerni, nem? Õt már én is, annyi jót hallottam róla.
Most intéztem el a kimenetelemet, júni 16 Németh Travel, szóval most útitársakat keresek
A Görög estrõl én is különbözõ véleményeket hallottam !Csak még egy szó a ruhákról,én is sokat vittem, és még több cipõt is,de végig a papucsomban voltam !!CSÖPP !Én leszek a Caravelben !Vagy tán Jowissa is?
Pöpi !Jó lenne ha én is veled tarthatnék!De 15.én vagy 14.én jövök csak haza Olaszból,nem hiszem,hogy egybõl utra kelnék !
Ezt a képet már lehet feltöltöttem valamelyik topicban,de gondoltam megosztom veletek!
Ez a kedvenc szórakozásom Paralián!
A tuljdonos nagyon kedves,még ingyen motorcsónakozhattam is a barátnõimmel!
Jól gondolom, hogy valahol a kikötõ mellett lehet ilyen micsodára befizetni.?
És mennyiért lehet ? Tavaly csak messzebbrõl néztük, hát nem vagyok egy bátor tipus, de idén a családom majd belerakom.... de Én tuti nem próbálom ki:-)
Sziasztok
1 nap kimaradás és már le vagyok maradva. A képeket visszanézegetve már nem nagyon birok magammal, már most indulni akarok, gondolom sokan vagyunk igy ezzel.
Jowissa-hoz lenne egy kérésem, légyszi ird meg hogy mented az itt irtakat word-be, nem igazán értek hozzá.
köszi
Kobobe! A Mambo Duo az inkább Cocushoz van közelebb,de szerintem úgyis csak õk vannak a közelben !Tavaly 10 euro volt!Érdemes kipróbálni!
Luca22! Én is úgy szoktam,hogy kijelölöm és Ctrl C aztán a Wordnél Ctrl V
Hát mi az Omilos felõli részen voltunk és visszagondolva nem is ez volt hanem vizibanán ...de a tiéd biztonságosabbnak tûnik. Az ára fõre vagy herkentyûre értendõ ?
Köszönöm az infót !