Igen banán is van itt,és még sok más dolog is !A nevük Water Sport Ilias! A Mambo Duo tényleg biztonságos,csak kell kapaszkodni!
10 euro 1 fõre!Mi is azt hittük,hogy talán 2 fõre annyi,de nem!
Helló mindenkinek megérkezett a kedvcsináló udvari bolond !!!!!
Hát halljátok nagyon pörög a topic. Reggel 6 kor néztem rá és most nem gyõzök lapozni.
Én wordbe úgy mentek hogy simán kijelölöm és ráhúzom egérrel.
Én 2 éve ültem motorcsónakos banánon. 8 személyes. Jó kondiban lévõ 8 emberke. Nagyon megtépte a srác a banánt de nem igazán esegettünk le. Sõt tesóm mondta hogy mikor egyenesen megyünk feláll és támasszam meg hátulról. Megtörtént, fütyült a motorcsónakosnak és elkezdett táncolni, közben integetett a kezével.
Erre a motorcsónakos úgy elborult , láttuk hogy elõtört a másik énje ( dühöngõ vadállat ). Elkezdett úgy húzni, mint egy repülõ. És csinált egy éles kanyart. HÁÁÁÁT mind a nyolcan a víz tetején cigánykerekeztünk kb 3 fordulatot mire leértünk
Nagy volt. Ajánlom mindenkinek aki szeretne egy kis adrenalin sütit bekapni hogy üljön fel a banánra.
Most tanulok de néha feljövök, és pletyózok. ( Pöpinek tök jó meglepit terveztünk, egész nap munka közben ezen gondolkoztunk. Haláli lesz be fogtok hugyozni ha meglátjátok !)
Ne mááááááár!
Aki kíváncsi hamar megöregszik, és nekem még nem szabad...
Jó tanulást neked is Ati, én is "olvasgatok", de a fejem Paraliával van kitapétázva...
Jól van, Ati, akkor én is elkezdem törni a pici fejemet Kitalálok nektek valami ütõset:)
Nem akarom most sztárolni. Jó fej és ennyi. Én a Caravellben leszek , aki össze akar velem futni az az utazó listán ki tudja nézni mikor menek. Nagyon szívesen talizok bárkivel a fórumlakók közül, szóljatok ha elkerülné figyelmem.
Amit idáig tudok az az, hogy Pöpivel talizok ( nagyon nagyon tervezzük ) és
Imivel van kb 3 óra amit át tudunk dumálni. Remélem ezek összejönnek, várok másokat is akikkel tudok odakint talizni, nevetni, meginni valamit és legfontosabb : információt cserélni.
Ezek után csak jó lenne egy magyarországi tali kellene: mindenki , kb októbrben, összefutnánk.
Na fiúk! Szeretném, ha összejöhetne a csúcstalálkozó, Imiék, Ati (és persze a párod is, ha jön), meg a Pöpike, és jóóóóóóónagyot dumálunk, hm? Csak csörögjetek rám, mikor odaértetek Persze lehet közbeszól a munka, de remélem nem...