Mi ez a csend ?? Mindenki híradót néz ?
Monoton mûsor: minden nap új milliárdos sikkasztó, bukik a kormány, hazudott képviselõ, áremelések
Elmondtam, mostmár jöhettek vissza.
Fiúk-lányok, Ti aztán nem vagytok piskóták! Ennyit írni! Nem gyõzök olvasni.
A görög estrõl én sem sok jót hallottam, fõleg, mert utolsó nap vitték õket, buszoztak egy csomót, mire odaértek, és kb. hajnal 2-kor értek vissza, majd du. haza a busszal.. Hullák voltak. Maga az est sem jött be nekik, de mindneki maga tudja.
Ok. Most nekiállok és csinálok egy naptárt és befotózom nektek. Kérek mindenkit aki Júl 28 és aug 6 között tartózkodik paralián írja le mikor és melyik apartmannban. Azt hogy mikortól van paralián !!! Ne azt hogy mikor indul innen Pannóniából
Jujj...dejó lesz Neked..görög lagzi..hümhüm
Várom a naptárad jowissa
Hogyan lehet ide avatart feltenni?
Már olyan kicsire lekicsinyítettem a képem,h nem is látszódtam már,de még így is túl nagy
Na, Csöpp, az nekem sem ment. Persze nem akarom nagydobra verni bájos pofikámat, de már annyira családias a helyzet, hogy beadtam a derekam.Csak próbálkozom, de nem megy...Please somebody help me....
Tiéden mulatunk !!!!
Összetétel: Pöpi&Pasija, Paralia, hellaszos testvérek ( mindenki !), tenger, ouzo, görög zene, metaxa, gyros, tengeri kütyük, és ouzo.
Következmény: óriási buli ( és egy széplánnyal kevesebb, aki még szabad )
Görög estre ne menjetek ha jót akartok. Azok se akik szeretik a folklor mûsort, mert õk bánják meg a legjobban. Van kb fél óra görög népi cucc, aztán disco. A kaja se jó, a bor minõsége is hagy némi kívánnivalót. Nem ajánlom. Az idegenvezetõ majd biztos rábeszél titeket, hogy hatalmas a hangulat, meg minden, de én szóltam elõre!