Nem,mert szeretem a nevem, bár mikor majd minden megmérettetésem elsõ vagyok a B.Vera miatt néha lennék Kovács, de h adna az ég nekem ilyen vezetéknevet akkor is megtartanám és lennék Nikopolidisz-B. Vera
nem titok a nevem csak így olyan furmányos
Szuper volt a tegnap esti meccs! Hihetetlen volt ahogy az a közel 2000 (bár ezt csak saccolom) görög szurkolt! Ahogy azt a nagy görög zászlót kézrõl-kézre adták, nagyon szép látvány volt! Nagyon jó volt a stadionban a hangulat!
Gyerekek! Argentínok után jönnek vissza a görögök focizni! Ki jön velem? Legszívesebben a tavalyira is kimentem volna, de nem jött senki. Azon a meccsen lazán nyerhettünk volna, ha a bíró nem szemétkedik! Visszagondolva jobb is, hogy nem jutottam ki, így csak otthon dühöngtem!
Zagorakis tenyleg visszavonult, most mar o a PAOK csapat elnoke!
Ez a felesege, Ioanna Lili (Ιωάννα Λίλη), "Greek Playmate of the year 2001":
VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=QIgxVi8Ecmc
Nem nagyon erdekel.
A dontoben, amikor Gorogorszag nyert az europai bajnoksagot, en moziba voltam.
(A mozi teljesen ures volt).
Ez kulonleges hogy egy lany ilyenekkel foglalkozik!
Akkor az majdnem olyan volt, mintha egy egész mozitermet béreltél volna magadnak!
Nem értem, hogy sok nõ miért nem szereti a focit, szerintem jó játék! Bár ahogy ezt a topicot elnézem, olyan sok férfi sem szereti...
Sok lökött barátnõm azért nézi a meccseket,hogy a pasikat méregessék !Na ez aztán beteges!
Aztán persze rájönnek,hogy ezzel belehet vágódni néhány fiúnál !Mármint,hogy õk szeretik a focit,és lehet velük errõl is beszélni!Jó mi?
Ez igaz! De az is, hogy sok nõ nem szereti a focit, pedig még ki sem próbálta. Én is csak ritkán rúgok labdába, de kevés olyan jó érzés van, mint mikor sikerül valakit kicselezni!