Imi no para, az idõ szép, a tenger melegszik, mire odaérsz tökéletesek lesznek a feltételek a nyaraláshoz (nekem már most is az lenne, sõt, februárban is az volt....)
Jaystorm !Nyitva vannak már a szórakozóhelyek is ?Csak mert néztem a Gold honlapját,és még az van kiírva,hogy zárva!Cocus? Mi alakul mellette? Mi Panossal találkoztunk az Utazási Kiállításon,de engem csak idén fog jobban megismerni,mert tavaly 2 barátnõm volt ott !Õk már ismerik nagyon !
tegnap a cocus zárva volt , a goldot passzolom merre van de ahol van a cocus végigjüsz kb 15 perc séta az uton ott lesz egy hatalmas disco régen nautical club volt a neve most vmi omilos vagy mi
Gold (régen Casa) a Katerini felé vezetõ úton van bal oldalon, vele szemben pedig a Da Luxe. Habana az húsvétkor nyitott, sztem a Gold-nak is nyitva kell lennie már (de ez csak magánvélemény, alapom nincs rá)
Pöpi,én most megyek harmadszor a Németh Travellel,és még nem volt soha semmi gond,szóval szerintem ne izgulj emiatt Szépen kivisznek,és nagyon jó lesz Neked! Remélem Tõled is várhatunk majd kéééépeket,és beszámolót!
Igen,ez nekem is kérdésem,h ha nem a Caravelben szállok meg,akkoris szivesen lát Panos? Olyan szivesen megismerném,és koktéloznék ott
Szerintem szivesen én a kyriakiban szálltam meg mert egyszerüen nem tudtam carawelben szállást foglalni mert elõre lefoglalnak mindent nagyon korán, itt szoktam netezni meg koktélozni mikor mit szal nem probléma
Arra emlékszem, hogy 2-3 éve, mikor mentem ki, nem volt olyan alkalom, hogy ne láttam volna lerobbant buszukat vhol. De a másik topicba beleolvastam, és ott is dícsérték õket.
Nálam akkor szakadt el a cérna, mikor mellettem állva beszélték a sofõrök, hogy vmi baj van a busszal, és hogy remélik kibírja hazáig az utat Gondolhatod mennyire voltam nyugodt...
Szerintem Panos mindenkit szívesen lát,mert akkor majd legközelebb mindenki hozzá akar majd menni!
Jaystorm !Voltam már Goldban,csak nem értem akkor miért nem frissítik a honlapot !Lehet csak júniusban nyit !Én Cocusban voltam szinte minden este! Pedig tudom hogy azon és Goldon kívül még 6 hely van,De Luxe mellett elmentem,de idén be is szeretnék menni,és persze a többibe is !Felteszek egy tök jó képet Goldról!