Jövõre Te vagy soron !Nincs apelláta !Neked is jó híred van,fõleg ebben a totyikban Én már a neven gondolkozom!
ParaPöpilia! Ebben benne van a Paralia és a Pöpi is!
Jobban hangzik, mint a Pöpi-vityilló, az igaz Remélem az embernek az apartmanházát legalább nem az apósáékról kell elnevezni...
Pályázatot írunk ki. Egyébként szerintem a legszebb apartman kint a Villa ELeni, én abba vagyok szerelmes, bár belülrõl még nem láttam.
Akkor most bemegyünk!Valami kitalált indokkal!Majd muti meg mindenképp!Valahonnan kell ötletet venni!
Ja!Egy kérdés!Az a busz ami megy Paraliáról Katerinibe,az sûrûn jár?Mondjuk nekünk majd hétvégén kellene!
És mennyi a jegy?
Christee ha Athéni vonat miatt kérdezed, akkor no para, én szívesen beviszlek titeket. Ha én nem mehetek (mert hivatalosan éjfélig dolgozom), akkor majd aktivizáloma Jiannit.
A busz egyébként (ha jól emlékszem) 1,2-1,5 euro körül van. Automatából is tudtok venni, meg a sofõrtõl is. Én meg beviszlek ingyen. Na, melyik a jobb?
Jajj,hát ez nagyon rendi tõled !De ezt megszoktuk !Csak még ki kell találni,hogy pontosan melyik vonattal is megyünk!
Lehet ez egy hajnali idõpont lesz !De majd idõben kitaláljuk!
Nem erre céloztram, hanem a kényelmi szempontokra. Egyébként egy hatalmas Ford Ka-m van...mióta megvan, azóta feleannyit eszem, mert félek, hogy másnapra már túl szûk lesz...
A probléma csak az, hogy inkább derék-csípõ tájt szûk...:)De fekete, úgyhogy karcsúsít
Na, most már mindenki tudja, ha egy ilyen vandálkodik az utakon, akkor aza Pöpi...
Hova tûnt mindenki???Imi, Bryam, Csöpp, Jowissa és a többiek????