Ildikó! Jowissa elküldte a képeidet, gyönyörûek, jó ideig nézegettem õket! Tényleg! Jowissa hova lett? Elment pizzát enni, ha jól emlékszem, de hát ennyi pizzától hogy fog kinézni? Ki fog önteni az a pocsolya, aminek a képét Pöpi feltette! Vagy tán tanul?
Ugye milyen jó látni, hogy ott süt a nap? Pfúj, képesek fürdeni is, na ezt irigységbõl írom! Ami engem illet, csak este tudok feljönni, mert már sajnos nem tanulok, igy el kell mennem itthonról a dolgozóba, bár ma reggel egy kicsit felugrottam.
holnap után lesz a quados téma mert sajna a többieknek akkor jó és ezért átt lett téve... szal holnap katerinirõl csinálok képeket holnap után meg a quados témárol és majd fel elsznek ide téve ildi(szöszi) segitségével
Figyi! Ha eddig eljutottál, ami sikerült, akkor egy államvizsga hidd el nem lesz nagy ügy! Egy kicsikét kell tanulni rá, meglátod, hogy hamar túl leszel rajta! Nem beszélve arról, hogy ahányan vagyunk, annyian szorítani fogunk!!! Én is átéltem anno, szerncsére már túl vagyok rajta! Addig meg képzeletben fürdünk a pocsolyában, ha tehetném egy jó darabot haza hoznék majd belõle! bryam