Nekem nagyon hasonló párnám van ehhez a Rossmanoshoz. Kilukadt sajna, de még mindig azon a legjobb aludni :9
Vegyetek, mert megéri. Kint én még anno 1 euroért vettem, és rá van írva, hogy Hellasz, hát ezért megérte már...
Szia Aladina!
Látod, szurkolunk a vizsgázóknak is, Nektek is nagyon jó egészséget kívánok! Focizik már a Kistamás? Remélem jól telnek a napjaitok! Minden jót kívánok: bryam
Pöpi! A vonatokról nincs valami infód? Esetleg nem kényelmesebb, mint a busz? Hú és még valami! Lehet bagózni rajta? Mert nekem bizony meg van ez a rossz szokásom!
Már olvastam ha jól emlékszem az Athén topicban, hogy Vörössel egyeztettek, ott esetleg rá lehet kérdezni ezekre a dolgokra tán. Bár még van idõm, hogy infót szerezzek errõl.
A vonatozás sajnos kimaradt az életembõl. Szerintem tuti van rajta dohányzó rész. A busznál biztosan kényelmesebb. Azt tudom, hogy Szalonikibe valamilyen új hiper-szuper vonat közlekedik, gondolom Athénba sem a legtrógerebb jár.
Lassan megyek aludni, jó éjt mindenkinek!
Igen, pont Nálatok olvastam, hogy el-vissza 22 eu a vonat. Nem tom mennyi vajon a metró jegy. Már épp elhatároztam, hohy veszek Athén utikönyvet, meg térképet, aztán hajrá! Én is elköszönök, holnap találkozunk! Szép álmokat! bryam
Naaa,megjöttem.Arra jutottam,h egy kávézót fogok nyitni akkor a tengerparton És akkor már tényleg lesz mindenünk
Jowissát elvitte a cica
Jaj,ezek a szép képek...
Amúgy,ez a Panos-os könyv ötlet nagyon tetszik!!!!!! : )
Szerintem meg kéne csinálnunk!!! : )
Jowissa valszeg vizsgázik. Pöpi meg elment pihizni! Már én is elköszöntem, de közben átmentem az Athén tpoicra, mert Christie bogarat tett a fülembe, hogy érdemesebb elmenni egyénileg, mint a szervezett progival.
A kávézó sem rossz ötlet, de ha lehet ne legyen frappé, hanem jó erõs kávé, amitõl felébredek, mert itthon nagyon jó alvó vagyok, de ahogy rajzolódik ki az 1 hét elõttem, az alvás lesz a legkevesbb idõigényû foglalkozás!
Jaszasz!
Jowissa sztrájkol, bünti van nekünk! A kis galád. Én meg mire felérek mindenki elmegy alukálni. Jó sokáig húzódott a siestám!
Már csak arra gondolok, milyen lesz mikor húzatom magam a banánon
Meg azt fogom mondani, hogy: Ena jiro, parakalo!
De szép is lesz! Adio mára!