Debi! Mivel a következõ néhány napban hol leszek, hol nem mint a mesében ezért most szeretnék nagyon jó utat és kellemes pihenést kívánni Korfu mesés szigetén! Készíts sok képet és nagyon várom a beszámolód is!!
Szia Debi Csatlakozom az elõttem szólókhoz és nagyon kellemes idõtöltést, napsütést , sok szép látnivalót kívánok Neked.
A jó idõt megrendeltük, de reklemációt nem fogadunk el! Nem mondom/írom/ hogy siess haza és számolj be mindenrõl, de azért majd ha hazajöttél azt hiszem sokan fogjuk "inni" szavaidat.Jó nyaralást kívánok Teki
Szia Teki1!Neked is nagyon köszönöm a jókívánságokat!
Még EGY napot dolgozni kell:(Húúúú nagyon nehéz lesz...érzem:)De asszem estére már nyílni fog a bõrönd...
Megyek sorba:
Kedves :-Endreszkriszti,Zsike,Kicsur,Timba,Jopolgár,Kyra,Teki1 és Eva56!
Annyira jó érzés, hogy így szúrkoltok és együttéreztek velem...Köszönöm Nektek mégegyszer!Ennyi jókívánság után már csak jó idõ-és jó nyaralás várhat ránk:)
Millió puszi Nektek!
Szia Debi!
Nem tudom, idõben vagyok-e még és olvasod-e, de esetleg tudnál nézni Sidariban egy busz menetrendet korfu város felé? A neten ugyanis egy aktuálisat sem találtam....
Ha nem, akkor sem baj, mert mennek még páran júliusig.....nagyon köszi és még egyszer minden szépet és jót!
kicsur