Ha ott fogtok nyaralni,bizonmyára meggondoltad,mikor befoglaltál...miért támadtak kételyeid,és milyen területen?
Mi is Zantén fogunk nyaralni,én imádom a tengert ,és ebben a témában Zante szuper választás!
...egyes fórumtárs riogatásából kifolyólag,de több a jó tapasztalat mint a rossz úgylátom! Külömben tavaly Montenegróban is ezvolt,a fórumokon igy meg úgy fikázták azt a tengerpartot is és állati király volt,semmi rossz tapaltalatot nem tudtam mondani...sztem most az idén Zantén is ez lesz!!
Szerintem pont igy lesz!Nem vagyunk egyformák,itt a Fórumon sem!!!Mindenkinek máshol van a súlypont!Ha megfigyeled-mert most már bizonyára sokat leszel itt!-vannak mindenféle "tipusok":van,aki bulizni megy,van aki azt se szereti,ha még két ember van rajta kivül a parton,mert mát az õt zavarja,van aki látnivalókat megy keresni,és mindnek tudja a történetét,van a,van aki kulinárisan akarja jól érezni magát,van aki a tengert akarja élvezni,és van olyan aki mindbõl egy kicsit,esetleg ezeken kivül mást...mert ugye hirtelen csak ennyi jut eszembe.
Szerintem,ha magadat "betájolod",hogy kb melyik "tipus",akkor megtalálod a társakat,akik leginkább hasonlitanak elvárásban,attitûdben,stb.
Mindenki véleményét nem is lehet elfogadni,annyira eltérõ is lehet!Szerintem ha megnézed a képekez Zantéról,nagy baj nem lehet itt!Bár a Montenegrói tengerparthoz nem fog hasonlitani,de másképp lesz király!!
Egyébként a házról még nem hallottam,amit irtál.Hogy foglaltátok?Irodával mentek,vagy egyénileg?
Atosz!
Most el kell mennem ,mert holnap sok és fontos,de vannak kérdéseim,amiket majd felteszek,rendben?
Ránéztem az Aquapark lapjára,és szerintem már eldöntöttük.Igaz,hogy kamaszok már a gyerekek,de Korfun Aquapark-rajongók lettünk,viszont voltunk olyan parkban is,ami nem érte meg az idõt és a pénzt,azért kérdeztem...Elõre is köszi,majd jelentkezem!