ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉn már úgy mennék Paraliara. A hõségtõl szeretnék szenvedni, szeretném hogy csípjen a sósvíz, és szeretnék éjjel arra ébredni hogy éjjel 3 kor ürítik a kukát és zörögnek vele.
Ezek mind hiányoznak.
Csak a szépre emlékezel
Egyébként nekem is ezek az apróságok hiányoznak: 3 hónap alvás nélkül, napallergia, szúnyogok, halálra izzadod magad, mégsem vagy büdös stb
Én már tegnap és ma is felajánlottam, hogy induljunk. De senki nem jött bõröndökkel felpakolva, hogy oksa.
Bár én már a csomagolással sem veszõdnék.
Szia Te elveszett! Itt már mindenki azon gondolkodott, hogy hova tüntél el, de én tudom ám! Aludtál a gumimatracon, éjjel meg kicsikét ráfagytál! Túl vagy a vizsgán? bryam
Állítólag itt jövõ héten már 30 fok is lehet !Lehet Magyarországra kellene költöztetni Paraliát?
Na neeeeeem,soha !Itt nem olyan kedvesek az emberek !Kivéve a totyik lakókat!
Jaj, akartam indulni én is, de késett a vonatom, inkább visszajöttem! Különben sem ismerem õket, jobb itt Köztetek, mert itt szinte családtagok vagyunk! Itt vagyok, csak mire megvacsiztatok /el sem mosogatok! és visszaolvasom a topicot, arra ennyi az idõ! Közben az Athén topicban is érdeklõdöm a vonatos látogatás után, mert valszeg azzal megyünk Athénba. A Meteorák lesz akkor egyedül fakultatív. Még nem végeztem a visszaolvasással, de igyekszem!
Látom távollétemben kitaláltátok a Totyik füzetet, Panosnál. Nagyon örülök neki, támogatom az ötletet !!!
Ha lemegy az idény, akkor az utólsó turista hazahozza magyaro.ra és majd elemezzük mit írtunk, álmodozunk az irásokon.
Az a füzet, amolyan "kihelyezett" hellász totyik.
Elõfordul az ilyen a legjobb családban is! Hogy a manóban tudtak 1 napra 3 vizsgát tenni? Ti nem neten jelentkeztek fel a vizsgára? Ha gondod lesz, szólj, aztán elmegyünk súgni Neked! /na akkor lesz jajjjj!/ Dalra fel, összejön meglásd! Addig is, ha van kedved, tehetnél fel szép napsütötte tengeri képeket! Na ezt jól agyonfogalmaztam! bryam
Oki !
Teszek fel képeket, csak akkor lépek egy picit mert a másik gépen van.
Mi is a neptunban jelentkezünk fel, de nem volt más idõpont. Éppen ezért félek is egy kicsit, hogy fog belemenni abba hogy most írjon ki újabb vizsgaidõpontot.
Miért nem a tanulmányi osztállyal veszed fel a kapcsolatot, hogy kérjék meg a tanárt, hogy írjon ki új idõpontot? Elvileg meg kéne csinálniuk! Jobb tetted volna, ha hamar szerzel be egy doki igazolást, hogy beteg voltál! A képek jöhetnek! Legalább lélekben utaznék már én is!