Breki, köszi a nosztalgiát, imások JÓ tolós képeket nézegetni. Szépek mind.
A "kis" strand, azaz a kikötõ felöli nekem 2005-ben nagy csalódást okozott 1997-hez képest. 97-ben ott nem voltak napozó áyak, mint a te felvételeden, hanem csak a homok. Amikor 2005-nem odamentünk, rögtön felpattant a "strandõr bika" és mivel le mertem telepedni az õ területére a Polyfoamommal, szabályosan eltessékelt onnan. Rámjött a belsõ dühröham. De a végénelmentünk, mert nem éreztük ott jól magunkat. Nagyon elszomorított, hogy ez a csávó magáénak tartj a strandot és parancsokat osztogat nyaralóknak. Ez már nem az én Tolóm, ahogy szeretem és ahogy szeretném az emlékeimben megõrizni.
Ha mégegyszer mennénk, akkor a te és h.apci által javasolt szállások egyikét választanám, mert azok - és az elõttük lévõ strand - igazán meggyõztek.
A kikötõ felöli kis strand üzemeltetõje az "öreg papa+mama volt."
Akit te 2005-ös "strandõr bikának" nevezel már meghalt, függetlenül a strand mással ugyanugy üzemel.
A Demos apartmanba mi is voltunk, kulturált és részben csendes helyen van, de ne ijedjetek meg, ha szombaton vagy vasárnap reggel korán hosszantartó misére hivó harangozás fog ébreszteni.A templom toronyba fel lehet lépcsõzni, gyönyörü onnan is a kilátás.
A parti szállodákhoz tartozó napozóhelyeken kivül, a napágy bérlés napernyõvel együtt értendõ.Ahol olyan nedves a föld mint a kikötöi kis strandon, vagy a szállodák elötti keskeny sávon ott éthetõ, hogy nem fogsz lefeküdni csak napágyra.A nagystrand viszont homokos és úszómester is vigyáz a fürdõzökre. A nagystrandon azoknak is van hely, akik nem sorban napoznak.
vödör víz = lábat mosni, hamész haza a homokos strandról
Rózsavirág, igen 1997-ben egy kövér néni, a férje és a fiúk voltak ott. Tõlük is lehetett bérelni napernyõt, de nem volt így sorokban telepakolva a part napágyakkal. A "strandõr bika" egy fiatal, kigyúrt agyú srác volt...ha egyrõl beszélünk, akkor gondolom, nem természetese halállal halt meg, ahhoz még fiatal volt.
Szia Andi!
Nem halt meg. Tavaly júniusban még megvolt a pasas.
Nekünk egy rossz szót sem szólt. Igaz én 46-os inget hordok. Simán leraktuk a cuccainkat és anélkül, hogy bármit is béreltünk volna fürödtünk ott az utolsó napon. Úgy vártuk a busz hazaindulását. 47 fok volt aznap. Nem is lehetett volna másképp kibírni indulásig.
Üdv: Josza