Ha én azt tudnám Imi...Sajnos még mi is ott tartunk, hogy be kellene fejezni a házunkat, esküvõ, trónörökös aztán apartmanház. Ez a sorrend, amin munkálkodunk. Az elsõ három meg lesz hamar, az apartman a húzos. De beleegyezett a párom, úgyhogy realizálódika dolog.
Azt viszont már kiataláltam, hogy a recepció mellett lesz egy nagy akvárium, tele delfinekkel. És ha vki szeretne velük úszni, lehetne a kinti medencében, hmmm?
Persze Pöpi, álmodj szépeket! És persze ti is:)
Hú, de klassz! Nem lehetne, hogy legalább 1-et elküldene erre a Párod? Szívesen megsimogatám én is õket! Nézed a királynõ választást? Én bele-bele kukkantok!
Igen, bár csak már élõben látnám. Irigykedek egy kicsit JayStormra, de azzal vigasztalom magam, hogy mikor mi megyünk akkor már nagyon jó idõ lesz és a tenger is meleg lesz
Nem vagyí irigy, én sem sokat láttam igazán szépnek. A 15-ös volt a favoritom, nekem õ tetszik legjobban. Nem irigyek vagyunk, csak kritikusabbak egy kicsikét! Fõzés után jó lesz egyet az akváriumban úszni a delfinekkel, már egy akváriummal is beérném, ha ott lehetnék! bryam
Szép a 15-ös. Nekem a "földim" a pécsi lány nem tetszik... Észrevettétek, hogy szinte minegyik félvér? portugál-magyar, tunéziai-magyar, török-magyar, egyszer még az én lányom is benevezhet...
Jaszasz!
Megérkeztem így kényelmes estére. Örülök, hogy ma este ennyien itt vagyunk és érezzük a Paralia feelinget. Persze annak sokkal jobb, aki most élõben érzi!
De ne feledjétek, a mi késik nem nyúlik!