Valahol olvastam, hogy Kateriniben is van egy nagyon jó cuki! Az OB-s cukit is megnézzük! Na annyi a program, hogy haza sem jövünk, vagy rögtön fordulunk vissza!
Én is arra tippeltem, nekem is Õ tetszett leginkább! Nem baj, ettõl jól alszunk! Hol az ígért sütis kép? Legalább azt áruld el, hogy merre termesztik melyik fán keressük!
Köszönöm Pöpi! A neszeszer felajánlást. Azt nem bántottam, de a babylis hajsütõjének adtam:)
Végül is egy esti bulira 4 órahossza alatt elkészült!
Nekem a soproni erdész bálba elég volt 45perc tussal együtt. És nem néztem ki rosszul.
2006-ban úgy mentünk ki Paraliara, hogy elõzõ évben már volt kint tesóm és mondta az infókat. Azt is mondta hogy a parton a sütik drágábbak mint nem a parton. Hát én akárhová mentem ott drága volt a süti. Bementünk katerinibe és egy nagy sütiboltban vettem annyi sütit hogy még itthon is azt ettük 1 hétig. Felindulásból ( akkor már 3 napja akartam sütizni ) jól bevásároltam !!!
Kateriniben rengeteg sütis van, jobbnál.jobbak. Ahova mi járunk, az a sétálóutca szökõkúttal átellenes végén van. Isteni! Bár jó drága. Anya odavan a "cureki"-ért, gesztenyével töltve, fehércsokis mázzal. Azta nagy kalácsot betolja egy óra alatt, aztán 1 hétig vigyorog.