Szép álmokat Neked is! Én délelõtt nem tok jönni, mert reggel fõzök, elmosogatom, amit este nem, be is kéne vásárolni, aztán megyek a dolgozóba. 5-re érek haza, aztán a többi házimunka, vacsi készítés, eteés, stb. Hát ilyen egy szegény dolgozó nõ átlagos napja! Este azért mihelyt tudok jövök!
Szép álmokat Neked is!!! Még megvárom a fotót, aztán én is megyek csicsikába, mert nem fogom tudni felkelteni a gyerekem, pedig suliba kell mennie! Puszi!
Ááá,ez az egész szépségverseny egy nagy ... volt!!
Nekem egyik csajszi se tetszett kb...Egyiksem volt természetesen bájos.Ha én rendezném,mindenkinek smink nélkül kéne megjelennie!!!!
Hjaajj...én sose ettem még abból a fánkból,amit a parton árulnak.Mert tuti leköhögi az árus vagy nemtudom Egyszer láttam,és így könyveltem el magamban
De egy gyrost megint megennék most...hm...
De ugye,akkor ez a Panos-füzetecske akkor meglesz csinálva?
Én tök izgatott lettem tõle.Kimennék,elolvasnám,írnék bele meg minden,sztem tökjó lenne : )
Tényleg olyan mintha a szádba tennél 6 kockacukrot és beleöntenél 1deci mézet. Amugy jó! És hazahoztam a tányért(jó magyar szokás megmaradt) Én megyek alukálni. Na ezt sem fogom Parálián csinálni. Legalábbis nem ilyenkor!!!
Kalinihta mindenkinek!!