Jaszasz!
Én sem vagyok most délután, de este majd jelentkezünk! Igen a többeszám nem tévedés! Ugyanis Jowissával fogok ma iszogatni, nyársalgatni!
Üdv estig!
: ) Tökjóóó lesz,h kimegyek,és lesz egy magyar ismerõs arc : )
Amúgy én bajai vagyok,nem vagyok ám messze Tõled
Bár ha nemsokára elmééész,akkor Te már messze leszel...a Paradicsomban... : )
Egy nemrég megtörtént esetet mesélek el nektek. Attilával ( Jowissa ) 6 éve nagyon jó barátok vagyunk ! Ebbõl 5 évet jártunk együtt, és az elválásunk nem volt klaszzikus tányérhajigáló ablaktördelõ elválás ( annak ellenére hogy mindkettõnknem rossz volt, de közös döntés...).
Nemrég mondta hogy fórumozik. Én 3 napig olvasgattam a fórumotokat, és regisztráltam.
A mostani nyaraláom úgy néz ki hogy 10en megyünk ismerõsök. 8 an a Caravelben. Kb ennyi.
Remélem én is jól elleszek majd Veletek !
Szia Dearlie!
Örülök neki, hogy szépen lassan azért te is megnyílsz elõttünk Nem gondoltam volna, hogy ismeritek egymást Kellemes estét, és ha idõtök engedi adjatok helyzetjelentést!
Csöpp rám gondoltál, mint ismerõs arcra? Remélem majd megismersz, és nem mész el mellettem az utcán....Én eddig Imirõl és Móniról láttam képet és persze Christeerõl, ezek nagyjából rögzültek, a többiekrõl nem nagyon, vagy csak nem emlékszem...Ciki lenne, ha pont valamelyikõtökkel vesznék össze egy napernyõn, kagylón vagy nemtommin... (bár nem szoktam ilyen harcias lenni a parton, se máshol....)
Én meg foglak ismerni,tudod bejelöltél a paraliás iwiw-en : )
De akkor bejelöllek a rendes nevemen is
Huu,ez tökjóóó d. ( úgyis rosszul írnám le a neved ) Amúgy Te mikor leszel kint pontosan? : ) Mert sztem mi is össze fogunk futni
Én június 3-án megyek ki, június 12-én hazajövök egy hétvégére, 16-án vissza. Legközelebb augusztusban jövök haza 3 napra (két esküvõ lesz az ismeretségi körömben, egyiken koszorúslány, másikon tanú leszek...). Szeptember végén vagy október elején jövök haza.
Bejelölnél a saját neveden is? Mert úgy biztos jobban megragad bennem a képed, majd rögzítem azt is.
Próbáltam feltenni ide képet a fejemrõl, de béna vagyok hozzá...