Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 1156
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62768 Üzenet linkje2008-05-23 16:22:38  Válasz a #62761. hsz-ra

mármint van egy zuhanyzó és mindenki egyesével bement?
# 1157
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62834 Üzenet linkje2008-05-23 21:20:01 

Breki1 írta:

többi kép a másik fórumon nem akarom itt telenyomni
https://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088419454&order=reverse&index=3
#1360 pont errõl szól pl

Ez jó! A legelsõ kép az enyém icon_smile.gif Még a fénykép sarkán is látszanak a ragasztósarkok, amivel az albumba ragasztottam (albummal együtt lett bescannelve és körbevágva). icon_smile.gif

# 1158
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62903 Üzenet linkje2008-05-24 10:33:38 

# 1159
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62914 Üzenet linkje2008-05-24 13:11:22 

A tengerpartokon az az én beszámolóm az én képeimmel icon_smile.gif

Nagyon szép képek ezek is, köszi.

# 1160
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#62939 Üzenet linkje2008-05-24 17:46:44 

köszi a beszámolót és a képet

nincs mit
ne feledd hogy rákattintva jelenik csak meg eredeti méretben a fórum összenyomja !

többség háttérképnek is jó

# 1161
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63886 Üzenet linkje2008-05-30 13:42:58 

Sziasztok!

Hazaértek az elsõ fecskék Tolo-ból! Nagyon tetszett a falu, szép a környezet, jó a strand.
Mi a nagy strandhoz laktunk közel, ezért oda jártunk, de nem távolabbi, sziklás részhez, ahol jókat búvárkodtam.
Az idõ remek volt, 28-30 fok minden nap, a tenger fürdésre kiváló, az esték 17-19 fokosak, sehol soha egy felhõ, egy csepp esõ. Érik a citrom (ezt szedtünk a fákról), a narancs (piacon 90 cent/kg ISTENI).

A szállásról: januárban Stavrost foglaltunk, februárban Ammosra módosították, május elején a Vassalosba tettek, mire kiértünk, a Jannist kaptuk. Ez a nagy strand bejáratánál van, a fõút mellett. Tiszta, kényelmes, de este elég gáz a robogók miatt. Reggel 6-kor a verebek verték a tamtamot a szemközti fán. Pihenés nem sok volt.

A buszról: 12:45-kor indultunk a szegedi Tesco elõl. 2 sofõr, 4 megálló. 6 kerék, 22 óra, 1600 km icon_smile.gif Le a kalappal a sofõrök elõtt: Toloba és Thassos egy hét alatt. Köszönjük nekik a munkát, én nem csinálnám, bár jól fizetik.

Idegenvezetés: köszönet Agninak a segítségért, a sok infóért, a szakszerû vezetésért, a térképekért! Ha ismét mennék, csak a Culture Travelt választanám! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Az Apollon partnere a Xenios Zeus Travel. Hmm, ezt nem ecsetelném, egy idegenvezetõtõl többet várnék...

Fak. progik: voltunk Athénban, Hydra-Spetzes hajóúton, Epidavrosz-Mükéné-Korinthosz körúton, helyközi busszal Nafplionban. Mind gyönyörû!!!

1600 kép és 20 rövid video készült, ezeket most válogatom, fésülgetem, ha kész feltolom valahová a netre!

Köszönöm a segítséget Nektek! Igazán tartalmas hetet töltöttünk Toloban!

Bárkinek bármi kérdése van, tegye fel, ha tudok, válaszolok!

Attila8: a Pitsakis tényleg közel van a nagy strandhoz, alatta étterem mûködik, ahol alig ültek vendégek. Megjegyzem eléggé szép és exkluzív az épület kialakítása, ami talán elriasztja az elõszezonban a szûk pénztárcájú vendégeket. Majd keresek képet, hátha rajta van valamelyiken.

vojandi: mi nem láttunk medúzákat, csak halakat, illetve a strand végi szikláknál sünöket. Elõszezonban még nincs hering-effektus, alig vannak a strandon, bár hétvégén teleszaladt görögökkel az egész falu, jött mindenki fürödni.

# 1162
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63890 Üzenet linkje2008-05-30 13:49:44 

szúnyogok voltak?

várjuk a képeket

# 1163
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63891 Üzenet linkje2008-05-30 13:52:02  Válasz a #63886. hsz-ra Előzmény #63886

Szia Ajken!

Üdv. újra itthon! Gondolom ennek Te nem nagyon örülsz, hiszen a rövid beszámolód szerint Te is jól érezted Magad Tólóban és környékén. Nekem a szárazföldön a kedvenc helyem volt, így nagyon várom a fotókat, hiszen régen jártam arra és kíváncsi vagyok rá.

# 1164
H.apci
Törzstag
Törzstag
2675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63892 Üzenet linkje2008-05-30 13:54:48 

Breki1 írta:
szúnyogok voltak?

várjuk a képeket

Hát ezt nem hiszem el! Végre egy csomó jó hír; megszakad a szívem - hol van még szeptember, s a Te problémád a szúnyog!? icon_eek.gif icon_rolleyes.gif Csak már látnám õket tömegével; majd megoldom! icon_wink.gif icon_lol.gif

# 1165
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63893 Üzenet linkje2008-05-30 13:57:52 

Szia Ajken! Jó volt olvasni lelkes soraidat. Sokan vannak Tolóval úgy, mint Valcsi, Kitty...sorolhatnám...magam is, akik beleszerettünk annyira, hogy egyszer nem elég!
Talán te is vissztérsz még.
Én mindkétszer szeptember végén voltam. Talán akkor rajzanak, vagy vonulnak az öblön át a medúzák. A part közelében sosem voltak, csak sokkal beljebb. Várom a képeidet!!!

# 1166
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63896 Üzenet linkje2008-05-30 14:44:09  Válasz a #63892. hsz-ra Előzmény #63892

Nem problémám csak érdekel.

Mikor mi voltunk abszolút nem volt
és elõtte én direkt vetettem szúnyogírtót felkészülés gyanánt elõzeteseket hallva.

Most nem akarok fordítva járni.

# 1167
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63897 Üzenet linkje2008-05-30 14:45:06 

Egy érdekes levelet kaptam Tolóbol amit nem egészen értek

"Dear Mr Papp,

We have a provisional booking for you for the above dates and would like to check with you that you are still requiring this reservation as we have not yet received notification from you regarding your deposit and we have another client interested in the same dates.

We need to have a response from you as a matter of urgency so we do not disappoint you.

Many thanks,

Vaggelis Vlachakis
Mari, Tolo"

Sztem kevernek vkivel P

# 1168
Breki1
Törzstag
Törzstag
1676 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63898 Üzenet linkje2008-05-30 14:48:48 

viszont nem tûnik rossz helynek

http://www.mari-tolo.gr/

# 1169
Ajken
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
66 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63899 Üzenet linkje2008-05-30 15:09:02  Válasz a #63893. hsz-ra Előzmény #63893

Sziasztok!

De friss itt ma mindenki! Csak én vagyok még gatya a 22 órás út után? icon_smile.gif

Hát igen, teljesen oda vagyunk a faluért, nagyon tetszett minden! A feleségem még indulás elõtt orrolt rám, hogy belehajszoltam ebbe a hosszú útba, de mire kiértünk, és meglátta a falut, õ is megenyhült. Jókat mászkáltunk a parton, este is nagyokat sétáltunk. Fotóztam a kápolnát éjszaka, nagyon jó lett, felmásztunk a kék kápolnához is, átcsattotgtunk a Kastraki Beach-re (Y-nál nem Toló felé, hanem balra), ahol jót búvárkodtam, bár itt a sünálló cipó nem ajánlott, hanem KÖTELEZÕ! De szép halakat, és nagy halakat is láttam itt a vízben.

Szúnyogok voltak, bár nemtom mennyi, mert nem számoltam õket icon_smile.gif
Szóval a fõutca miatt este bezártuk a balkonajtót, így nem volt se szúnyog, se zaj, se levegõ. Aztán hajnalban kinyitottuk, Raid-ünket bedugtuk, és alvás tovább.

Az árak kissé megemelkedtek az infláció miatt, a hal kifejezetten drága lett (nejemnek 2 szelet hal, a szálkamentesbõl 13 euró volt a Halasnál). Ált. 25-30 euró volt a kaja tavernában, a Christina szállóét külön kiemelném, nekünk nagyon bejött: elõétel olmadesz+ tzatziki, fõétel grillezett csirkemell citrommártással + ecetes polip, desszert baklava + kókuszos süti, és egy 1,5-ös víz 32 euró volt. Akkor ott van még a Manolis Taverna, ahol van magyar nyelvû étlap és menü is (pl. zöldségleves turmixolva+nagy nyárs szuvlaki+desszert 11euró; görögsali+kardhalszelet+desszert 13 euró). A desszert választható: kávé, frappé karamellpuding vagy gyümi. A végén ajándék narancsszeletek fahéjjal megszórva! Halasnál is volt ajándék: 3 dolmadesz gombóc, a végén 2 mandarin.

Igyekszek a képekkel és videókkal, majd jól feljavítom õket, mert némelyiken van mit kozmetikázni!

# 1170
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#63900 Üzenet linkje2008-05-30 15:14:42 

Látom, a gyomrotoknak is adtatok az élvezetekbõl icon_smile.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek