Zsófika! Köszönjük a jelentkezésedet! Szerintem, aki a közeljövõben Stavrosra készül, minden információnak örül. Én biztosan!!!! Igérem, a zöldségest meglátogatom és fogom ajánlani az utitársaimnak is. Továbbra is várjuk az éppen aktuális infót és idõjárás jelentést! További szép napot!
Sziasztok!
Nagyon olcsón, 9.900-ért lehet menni Stavrosra május 30-tól, az Apollonnal. Hátha valakinek szerencséje lesz és el tud utazni ilyen gyorsan.
Sziasztok! Augusztus elején Stavrosba utazunk. Egy kicsit elriadtam, mert a Stavros Klub fórumon olvastam, hogy a víz nem túl tiszta, valaki azt írja, hogy koszos, és hogy a part is szemetes. Tud nekem valaki erre vonatkozó biztos info-t adni. Egyébként a szállásunka Sofia apartmanban lesz, esetleg volt már benne valaki, vagy tudjátok, hogy milyen környezetben helyezkedik el. Köszi az infokat elõre is.
Sziasztok! Az Alexandra Palace apartmanról tudtok valamit a képeken egész jól mutat. Bár a szobákról nem találtam képeket. Úgy néz, ki hogy nem a Sofiába megyünk, hanem az említettbe. Remélem jó választás.
Az Alexandra Palace apartmanról tudtok valamit a képeken egész jól mutat. Bár a szobákról nem találtam képeket. Úgy néz, ki hogy nem a Sofiába megyünk, hanem az említettbe. Remélem jó választás.
Szia!
Nem az Alexandros Palace apartmanról van szó?
Szia Zsofka!
Végre tudok írni...Azért nyomon követtem a bejelentkezéseidet, naon irigykedek!Találtam az Apollonnál 9.900,- Ft-ért utat Stavrosba az Alexandros Palacba jövõheti indulással a guta megütött, ahol tavaly voltunk, uh kimentem volna, csak össze jött a kocsi vásárlás,ami nem baj természetesen, lesz autóm ezért most nem fér bele, viszont lefoglaltuk júl. végére az utat barinõmmel, Tolóba megyünk:-)várjuk nagyon.
Vigyázz magadra és minden jót!
Judy!
Mi tavaly voltunk ott, nyugi naon jó apartman, szép, kultúrált, minden nap takarítanak. Van medencéje ami szerintem nagyon praktikus, mert mikor reggel felkellsz és még nincs kedved kicuccolni a partra, csak lemész és fürdessz egy jót. Van egy szép kis társalgója is, igaz ezt a helyiséget nem nagyon használltuk. Szóval szerintem szupi apartman. Ott van mellette a Cross discó, de szinte semmit nem hallasz belõle, mármint az éjszakai zene bonából A légkondiért tavaly nekünk nem kellett külön fizetni, pedig nem ez a jellemzõ, röviden ennyit.
Hello Bridzs! Köszi a gyors válaszodat. Örülök a jó hírnek, egyébként még a Georg apartmant is választhattuk volna, mert állítólag van még benne hely. A Sofiáról lemondtunk mert az túl retro. a képek alapján. A buli nem baj, ha közel van, így legalább nem kell messzire menni, bár annak is örülök, ha mégis aludni támadna kedvünk akkor nem fog zavarni minket a zaj.
Sziasztok! Valaki írhatna nekem kirándulási lehetõségeket Stavrosról, lehetõleg olyat, ami nem egy fél napig tartó út oda, meg ismét fél nap vissza. Érdekel gyalogos, mocis, autós, hajós. Köszi, várom a válaszokat.
Az Alexandros Palace a Stavrosi látképen kb. hol található? Valaki ezt megközelítõleg le tudja nekem írni. Tudjátok arra a képre gondolok, amit felülnézetbõl fotóztak általában a katalógusokban is ez szerepel képként. Ezen úgy látom az egész település rajta van. Olyan kiváncsi vagyok, hogy mégis hol van ez a szállás.