Egy kis közérdekû dolog: Utánanéztem, és sok helyen javasolták az Európai Egészségbiztosítási kártya kiváltását, ez egy Eu-s Tb kártya, amivel kint igazolni tudjátok, hogy van érvényes Taj kártyátok, így netán, ha valakit baj érne, akkor tudjátok igazolni és ellátnak, már ami kint is jár a görögöknek. Bár Pöpi,Ati és a többiek is mondták, hogy van kint orvos aki ellátja az embert, ha baj van és nem kell fizetni. Én nem bízok semmit a véletlenre és megigényelem az OEP-tõl, nem kerül semmibe. Biztosítás mellé, jó dolog. Több ismerõsöm is ajánlotta, akik voltak külföldön. Teljesen ingyenes. Ami az igényléshez kell: Személy Ig., meghatalmazás értelemszerûen. Ajánlott dok.: Munkáltatói igazolás.
Remélem hasznos lesz nektek, ha kérdés van, kérdezetek.
Már közben rájöttem,hogy dinka kérdést tettem föl,a hajózással kapcsolatban,mit is lehetne erre válaszolni,csináljak egy dunai próbát elõtte,igaz?Csak uuugy szeretném kipróbálni
Azért tanácsoltam, hogy próbáld ki, ha úgy érzed avisszafele utat nem bírnád, hazahozlak kocsival (volt már ilyenre példa, de akkor nagyon hullámzott a tenger). A parti õrség egyébként nem adja meg az engedélyta kifutásra a turistahajóknak, ha túl erõs a hullámzás
Ma hívtam fel öket és személyesen kell intézni. Ha pesti vagy akkor Rendõr palota mögött XIII.ker Váci út 73/A alatt lehet intézni.
Tel.: 288-5150,288-5100 és a mellék:3731
H,K,Cs: 8-14:30 ig
Sz: 8-17:30
P:8-12
Be kell menni és kiállítják ott. Munkáltatói igazolsá ügyintézõ szerint erõsen ajánlot a nagyszerû informatikai rendszer miatt, nem biztos, hogy kell, de, hogy az ember ne álljon 2x sorban.
akkor hívd fel, mert ezt nem csak pesten lehet intézni, hanem OEP nek is vannak kirendeltségei. Kérdezd meg elõtte a telszámon, hogy máshol is foglalkoznak vele
Szia Imi !Akkor majd igyekszem ma megnézni a Rossmanban a csónak árát,ha még érdekel !Egyébként nekem tavaly sem volt ilyen nyakpárnám,de megoldottam a mezei itthoni kispárnámmal !Nem volt gond a nyakammal szerencsére! Lekopogom
Pöpi !Lehet idén csak magyar vendégekkel lesztek tele !Párodnak említetted már,hogy idén Te fogod fellendíteni az üzletet ?Ezért majd nászajándékba minimum egy hotel jár neked!
Sziasztok!
Én Veszprémben intéztem az OEP-nél az eü kártyát.
Szerintetek kell valamilyen védõoltás?
A neten olvastam hogy májgyulladás ellen nem ártana adatni
Most utazunk elõször görögbe,aki tapasztalt utazó attól szívesen veszem a jótanácsokat
Pöpi engem is érdekelne a kalózhajós kirándulás!