Jaszasz!
Én is élek még. Pöpi köszi a bejelölést! Jowissa hova dzsalsz már?
Nem baj holnap úgyis talizunk. Én épp tancizok és arról álmodozok, hogy milyen jó lesz görögben!
Ti is így vagytok, hogy az ébrenléti fázisba néha betör egy ilyen görög mámor?
Nincs mit Örülök, hogy rájöttél ki vagyok, de sztem nem volt túl nehéz...
Nekem állandóan görög éber-álmaim vannak, fõleg mikor a párommal beszélgetek Tényleg, el is kezdek csomagolni lazítás képpen
Szép estét mindenkinek
hát ma nem csináltam semmit, csak vissza gondoltam erre a pár napra és rájöttem nem volt vmi jó fõleg az h mindenki hozza magával az otthoni problémáit meg itt is arról tud beszélni és ez eléggé negatív számomra és idegesítõ legközelebb olyan helyre megyek ahol egy magyar sincs nem vagyok kibékülve velük sokat jár a szájuk mindenen problémáznak eléggé zavaró volt....
Szia Jay!
Mondták a csajok, hogy kinn vagy(voltál) Paralián. Engem érdekelne, hogy milyen munkák maradtak még? Valamint hogy nem találkoztál-e egy szõke hajú, kék szemû Renivel?
Sziasztok! Végre ideéretm én is. Megint visszaolvastam, jókat derülök közben! Tényleg Jowissa olyan, mint a köd, hol megjelenik, hol meg felszívódik! Jay meg úgy gondolom egy cseppet cvíder! Úgy sajnálom, ott szenved a tengerparton, pocsék dolga lehet! bryam
Én is nyeltem dögivel sós vizet,de nem rohamoztam meg a WCt !Jay! Nekem is elegem van, tök jó volt a kedvem de a család állandóan lehúzza a hangulatom,és ma is tiszta happy lettem volna,erre beszéltem velük,egybõl sík ideg vagyok!
Inkább ide menekülök !Itt nem depressziós mindenki!
Imi! Én nem tudom nálunk milyen szar ez a Rossmann,de se nyakpárna se gumicsónak nincs !Csak körmedencét találtam !Bár lehet az is jó lenne az erkélyünkre,amig nem megyek ki Paraliára!
Christee nem hülye ötlet a kismedence, nekem van egy 2 m-es az erkélyen, és áldom az eszem miatta, hogy be mertem vállalni:) 3 vizsgaidõszakot abban húztam le, szépen lebarnultam és nem kaptam hõgutát A felettünk lakók meg mindig kérdezgették, hogy szültem kisbabát vagy mi? (mert azért nekem volt benne kishajó, gumikacsa, kacsás úszógumi, felhúzható búvár és teknõs
Szép napot mindenkinek!