Köszi Pöpi! Már megint Te segítesz, légyszi nézd meg, komolyam írtam, hogy akkora lába van a gyerekemnek, az enyém is 38-as! Én tényleg nem akarok cipekedni, ha nem muszály! Köszi elõre is: bryam
Jowissa! Hát akkorát röhögtem, nem is röhögtem, nyerítettem! Szenzációs pasas vagy! Tökéletesen igazad van! Csukják be az ajtót, ablakot és a fülüket, ha kevés, húzzák a fejükre a takarót, esetleg a hûtõt, ami jó nehéz is, ha elromlik, majd beberrented nekik és attól kezdve azt tehetsz, amit akarsz! Kedves vagyok ugye? bryam
Itt vagyok én is, újra végig néztem a kalózhajós fotókat és odaképzeltem magam a fedélzetre! ÍÍÍmádom a halat is minden formában, bár most vacsira cseresznyét ettem, na de majd ott!!! Jowissa kidolgoztad Magad?
Én is várom már, hogy kicsücsüljek a hajó orrába, és lógassam a lábam (álmaimban még delfinek is úszkálnak ilyewnkor a hajó mellett). Nem is biztos, hogy tudok várni keddig, lehet már hétfõ éjjel úton leszek. Egyszer már megleptem a párom, hogy korábban értem oda és megjelentem a parton
Hello
kidolgoztam magam, de minek. Behúzta az állambácsi.
Gyorsan levezettem 150 kilométert, közben megbüntettek 5000 fityingre. Utána még bemértek 50 tábla kb 75 el. ennyi.
Nem irigyellek most, mert ilyen idõben a 4 fal közt tanulni nem leányálom, de a jövõ hét már szupi lesz Neked! Sokat pihenj majd és jussunk eszedbe, mi szegény, itthon maradt dolgozók, akik csak jó sokára vehetik ki a részük a jóvilágból!