Pöpi !Rajtam is kezdhetsz majd ha gondolod !Sajnos az én körmösöm szó nélkül lelépett,így mi akik hozzá jártunk most köröm nélkül létezünk !Most olyan a kezem mint egy 5 évesé!
Szép álmokat! Azt meg természetesen elvárjuk, hogy hétfõn tudasd velünk, hogy jeles lett a védésed! Én még itthon leszek, mert csak 11-re megyek a dolgozómba! Pusz: bryam
Igen Jowissa! Sajna nagyon sokszor csak akkor jut idõm beülni a gép elé !Most is éppen zenekari próbáról jövök!
Mondjuk az nem annyira fárasztó !Holnap leszek gépközelben ha minden igaz,de csütörtökön nagyon nem lesz idõm!
Elköszönök én is Tõletek, mert még vasalnom kell, igaz nem a böröndbe, mint Pöpinek, de holnap is fel kell venni valamit. Szép álmokat, talán holnap elõbb fel tudok jönni, mert a kisfiam kirándul, majd csak estefele lesz itthon. Jowissa vigyázz a rend õreivel!!! bryam
Csudát! A lemondó nyilatkozat a leányéletérõl kell! Az ásó származási helye, a kapa márkája és a nagyharang minõségügyi papírja! Hát Ti ezt nem tudjátok? Szép álmokat: bryam