Kinek , kinek ??????
Hát egymásnak !!!!
Elképzelem: A sok strandolás, olimposz-mászás, robogózás, bulizás miatt fekszünk az ágyon, mindenki a saját szobájában, és irunk a totyikra. Enyhe irónia hogy egy apartmanban vagyunk mindannyian...
Hello, jó reggelt mindenkinek. Elvileg 13 óra körül olvasom ma újra a totyikot. MIndenkit kapjon el a szófosás!
Paráliás szép napot !!! Húzok dolgozni.
Hétfön végre indulunk Paraliára alig várom már!!Már elkezdtem csomagolni pedig még van pár nap:)
Az öszvér turát nem találtam meg lehet hogy mégis máshol olvastam....
Azt szeretném kérni adnátok tippeket merre érdemes menni robogoval?Utvonal,szép kis helyek.Ilyen nagyobb uthoz mint az olimposz oda marad a fakultativ mert nem vállaljuk be pedig szoba jött ez is.Környék érdekelne amit érdekes mindenképp megnézni.
Elöre is köszi!
De jó neked! Írigyellek.
Az öszvér túra Sartin van.
A Caravelbe Panost keresd, õ majd elmondja, hogy mit érdemes megnézned. Sõt, õ szokott is szervezni progikat.
Hello mindenki!
Adtatok néhány jó ötletet....ráteszem a mancsom a vállalkozásra Nevemre iratok házat, hajót, kocsit, mindent Nem ám...kellene hiteles fordítás az anyakönyvi kivonatról+keresztlevélrõl (nem ártana átkeresztelkednem ortodoxnak) meg ilyesmik. Házassági szerzõdéssel csaka apárom járna jól, nekem a diplomámon kívül semmim sincs, csak egy kisautóm, azt is õ vette hahaha
Bryam persze, hogy gondolkodtam rajta, hogy pszichomókus leszek.- A problémák:
1. nem beszélem anyanyelvi szintena görögöt, ami elengedhetetlen a munkához
2. alapképzésem megvan, de szakirányú képzés nincs (ez minimum 3 év +saját élmény terápia+ rengeteg pénz, tanulni Szalonikiben tudnék, és görögül még mindig nem tudok)
3. egyébként sincs rá nagy szükség Görögben
4. igazából karrier elõtt babát szeretnék meg egy jóravaló férjet
Megoldás:
1.átmenetileg mûkörmös
2. Nyaranta kalóz
3. Ráhasalok a görög nyelvre (félre ne értsétek, azokról a dolgokról itt nem írogatok...)
4. aztán meglátom mi lesz, mert intellektuális szomjúságom miatt a pszichológia felé fogok tendálni
DE elõtte szülök egy félgörögöt
Jó hosszú lett, bocsesz Mindenkinek szép napot!
Hú...hát gratula Kriszti, ez nekem is ütõs, hát még ha a lányaimnak este megmutatom ....
De itt egy kicsit Én vagyok helyzeti elõnyben..... már csak 23 nap és indulunk Paráliára
Nekem már 6-ra redukálódott a visszamaradó napok száma Igazából lehet önkényes leszek és nekivágok 5 nap múlva:)
Imi sose sajnáld, lélekben egyébként te már régóta ott vagy
Kobobe! Majd szeretném hallani a Lányaid véleményét !Képzeljétek tegnap olyan helyre ültem a héven,hogy az arcomba süssön a Nap,zenét benyomtam a fülembe(+hangerõ)és álmodoztam !Csak az nem stimmelt,hogy amikor leszálltam,nem Paraliát láttam meg !Hát Pöpi,ha lassan ennyi depressziós magyar megy ki,akkor lassan ott is szükség lesz egy jó szakemberre!
Én kitaláltam a barátnõmmel, hogy holnap strandon fogunk tanulni, legalább lesz egy kis színem és csobbanhatok egyet...
Agyrém ez a 30 fok panelban ...