Hát igen. Nem merem elmondani, mert a fejemen megint szétnyomnak egy modera-bonbont. Sajna pedig megint egy nagy hungaricum-ba futottam...
Na mindegy beszéljünk paraliáról. De mit ? Már mindent elbeszéltünk róla.
Csak elmondom mi történt ma velem ! Ha baj lesz a moderátorokkal akkor majd eltiltanak. Nem baj ez már úgysem változtat a tényen hogy megyek paraliára.
Tehát reggel telefonált anyum, hogy jött egy levél a rendõrségrõl hogy fáradjak be kihallgatásra 5 nap múlva. Fúrta az oldalam hogy mi az, és pont vizsganapom lesz szerdán, ezért bementem ma hogy tegyék odébb a kihallgatást. Ha már bent voltam megkérdeztem hogy mi az ami miatt kihallgatnak( azt hittem hogy a gyorshajtásom ). Azt mondták dióhéjban, hogy mercedes tipusú autóm van és ezért hallgatnak ki. Elõször azt hittem apeh szaga van ennek az egésznek, mire mondja tovább: emlékszem-e a nemrég történt molotov-koktél hajigálásra amit valami orszgyülképv. lakására dobta. Mert ott valaki szemtanú egy mercit látott az idõpontban. És ezért most kihallgatnak. De ha elõvesznek minden mercist akkor hajuk kihullik. És erre van kapacitás: szénakazalban tût keresni. Grat magyarország !!!!
Hát akkor sziasztok !Darlie miért nem ír ?Sajna holnap nem leszek csak este !Egy biztos,ha Paralián számítógép közelbe kerülök,márpedig ha Panosnál lakok,akkor lesz a közelben gép,szóval nagy lesz a kísértés,de nem szabad majd feljönni a totyikra,mert végén még leragadok elõtte egy hétig,és jöhetek haza!
Egyszer engem is behívtak a rendõrségre,hát kiderült hogy egy SIM kártya miatt,ami egy bûntény végett le lett nyomozva és az én nevemen volt,ez így is volt,csak már 3 éve nem volt a tulajdonomban a kártya
Dearlie azért nem ír, mert náluk vagyok és elfoglaltam a gépet elõle. Nem szólhat semmit ! Erõsebb vagyok. Üdvözöl mindenkit dearlie. Azt mondta hogy irjam azt hogy valami palihinta