Szia Andi!
Másodszor készülünk Sarti-ra, meglátod, visszavágysz majd Te is. Sokat olvashatsz róla itt a fórumon, de vannak Sarti lapok is. Nem vagyunk nagy kirándulók, de ott helyben szinte minden nap elkutyagoltunk a parton végig a hegyek irányába, remek sziklás, kavicsos öblöcskék vannak, teli tengeri élettel. Ha autóba ültök (vagy robogóra), menjetek el a Mamba és a Goa nevû helyekre, Sartitól továbbhaladva déli irányban találjátok. Gyönyörû két öböl, Goánál különleges zene mellet parti bár is üzemel. Kettõ között van egy remek étterem az út mellett, nevét nem tudom, de a panoráma gyönyörû. A fotóalbumban találsz képeket Narancspartról, az is jó uticél lehet. Helyi utazási irodában magyar fiatalok is dolgoznak, szervezett utakat is találsz majd. Röviden ennyi, nézz körül, részletesebb infot írtak már mások is. Ti mikor mentek? Mi június 17-tõl két hétre. Üdv Judit
Szia Judit!
Köszönöm a gyors választ és a tippeket. Mi augusztus 21-én indulunk 10 napra. Nem tudod véletlenül, hogy a robogó vezetéséhez van-e megkötés a jogosítvánnyal kapcsolatban, mert hallottam ilyet, hogy 2 évesnek kell lenni. Ez igaz? Nézik egyáltalán?
Andi
Igen,eddig ( 5x) csak a Kostasban voltunk.A felszereltsége a min.szükséges,de nincs fakanál,stb,ne felszerelt konyhára gondolj.Van rezsó,hûtõ fagyasztó résszel,klima csak utcára nézõ szobáknál van +pénzért.Ha a Zeusszal mentek földszinten laktok majd,ha a Bellával akkor emeleten.Ajánlom a 3, 4, 5ös szobákat.Közel van a pékség és a tenger is.Törölközõ csak amit te viszel,konyharuha,szivacs,mosogató sincs.Egy jó szeletelõ kést,konzervnyítót is vinned kell.Én szoktam vinni elósztót és hosszabbítót is a hajszárítónak.
Mi is megyünk augusztusban,de Sarti Beachre.Mikor mentek?
Párommal június 30-án indulunk, a Diassal. Minket nem zavar, ha nem tengerre nézõ szobát kapunk (felajánlották az emeletit felár ellenében). Köszi a tájékoztatást!
Mi mindig aszerint választ gyrosozót mennyi hus volt a sütõn.Ha kevés volt,akkor tovább mentünk.DE a sétáló utcában,a végén,a park elõtt,bal oldalt ültünk le.Másféle kajára a RELAXhoz mentünk,ez a parton van.Csak a férj görög,õ a tulaj,a feleség és a lányuk Kriszta szokták a rendelést felvenni.De mikor bemutatják nektek Sartit,hozzájuk is elvisznek.A pizzájuk is nagyon finom,és 2 fizetsz 3kapsz.
juni 9 én indulok sartira a németh travellel már most nem lehet velem bírni.Nagyon várom és be vagyok sózva még akkor is ha már hetedszerre megyek.Üdv minden Sartit szeretõ emberkének és jó nyaralást
Kedves Vadevezõs!
Meddig maradsz Sartin? Lehet, h. ott lesztek még 17-én? Mi akkor megyünk. Hol fogtok lakni, tudod-e már, v. ott osztják el a szállást?
Üdv Judit
Ui. mi beach-en lakunk majd