Jay!
Nyitva vannak már a diszkók? Pl. Habana, Cocus..? Úgy tudom, csak júniustól nyitnak. Vagy?
Képzeljétek görög mozzilám van, mert tegnap az explorer felmondta a szolgálatot és egy görög srác küldte el msnen a mozziláját. Naggggyon durva! Asse tom, mi van.. Ha kell valakinek, elküldöm szívesen..
Pöpi!
Engem is érdekelne a kalózhajós kirándulás
Tudnál nekem is küldeni programot, illetve leírni, hogy pontosan hol vagytok megtalálhatóak? Címem: moszatka78@freemail.hu
Mi már 3x voltunk Görögben (elõször Paralián, aztánn Sartin, tavaly Leptokárián) idén pedig újra Paraliára megyünk. Tavaly meglltunk ott átutazóban, eltöltöttünk 3 kellemes órát, megállapítottuk, hogy két év alatt rengeteget fejlõdött, gondolom idén megintcsak meg fogunk lepõdni
Amikor 2005- ben Paralián voltunk a kikötõ felé vezetõ részen a parton volt egy kis fabódé, ott szerveztek magyarok kalózhajós kirándulást. Csak nem Ti voltatok? Még sosem hajókáztunk, valahogy egyik évben sem jött ki rá a lépés, de idén tutira nem hagyjuk ki!
Az új részen fogunk lakni a Villa Atlantis Apartmanban. Nagy strandnál. Ott még vannak hullámtörõ kövek?
Elõre is köszi a segítséget!
Jay!
Nyitva vannak már a diszkók? Pl. Habana, Cocus..? Úgy tudom, csak júniustól nyitnak. Vagy?
Képzeljétek görög mozzilám van, mert tegnap az explorer felmondta a szolgálatot és egy görög srác küldte el msnen a mozziláját. Naggggyon durva! Asse tom, mi van.. Ha kell valakinek, elküldöm szívesen..
Nana Jay...azért mindennek van határa:D..néhány képet majd ide felteszek de azért nem mindet.Vagy lehet azt csinálom h a Te képeidet is tömöritem és freemailen átküldöm (lesz vagy 1,5 óra )
Ja és Totyiklakók azért nem vagyok mert beteg vagyok én is és sokat fekszem.(Jobbulást másnak! )
Vagy..egy másik ötlet..csinálok egy külön Paralia fan-okos csoportot msn-en és ott átküldöm..
Akit érdekelnek a képek jelezze és azt is hogy hogy küldjem át!
köszi:)..én hétvégén balatonra megyek:)
Feltöltöttem a képeket mailra!Aki kéri kapja:)
(akik a címtáramba vannak és tudom a mailjaik alapján h kik azoknak küldöm egybõl)
Én is kérek képeket !Ha valaki még nem tudná kristina.kokai@gmail.com az email címem!
Jay! Tényleg pofán vágnám azt az embert aki még a nyaralásnál is csak a problémáival van elfoglalva!
Legalább ezeken a napokon mellõzzük!
Banyaveron !!!!!Örülök neked,ne tûnj el,és remélem nem csak egyszer érintkezünk,hanem minden nap.
Jó estét mindenkinek, írjatok a totyikba, ha mehet az esti totyikpörgetõ, humordesszertekkel meghintett dumaparti. Ma este már leszek, itthon punyizok.