Szia Angica!
17-én érkeznénk és 28-án indulnánk haza.Nem éppen úgy képzeltem hogy az ablakból ugrálnék a tengerbe.
Szerintem akár a 200-250m nem leküzdhetetlen távolság.És ha olcsóbb annál több marad a szórakozásra.Köszi.
Párosban Június 20-án indulunk sartiba, bulizni és kirándulni szívesen mennénk csapatosan. Utazik valaki ebben az idõpontban???
Ha valaki ugyanígy vélekedik írjon!
Judit
Szia Hekata!Mivel nem tudom mi van Sartin ahová érdemes lenne menni egy üdcsire vagy kajálni ezért inkább rád bízom hol találkozzunk.Ti hanyadikán is mentek?
Szia KZS66!
A saját tapasztalatunkat tudom leírni. Mi este 7-8 óra között indultunk Debrecen mellõl és másnap kb délben: 1/2 2 körül érkeztünk meg Sartira. Útközben többször megálltunk.
Mikorra kell elfoglalnotok a szállást? És hová mentek?
Mi Sartin a Dinában leszünk, junius 30-án kb 14 órától foglalhatjuk el a szállást.
Sziasztok.
Mi Júli 05-tõl megyünk Sartira.Már voltunk 3 éve,akkor a Haus Agninál volt szállásunk./ Sarti Beach/.Most a Stratos házba megyünk,szeretném megtudni,hogy járt-e,vagy ismeri-e valaki ezt a házat?Netán ha lenne fotó róla azt is megköszönném.Minden információ érdekel.
Köszi elõre is.
Katus
Sziasztok!
A párommal a Paris-ban szállunk meg.Tud valaki bõvebb infóval szolgálni?
Netán még képekkel is ami belül készültek az apartmanról?
Szívesen fogadok bármilyen információt.Nagyon köszönöm.