Szia Jay! Nagyon jó, hogy feltetted ezt a videót, klassz volt ábrándozni egy kicsit! A nyuszit sajnáltam, szegénynek faforgácsot kellett enni? Már akartam kérdezni, hogy azok a nádtetõs "gombák" napernyõk merre találhatók? Nálam a viszonyítási szempont a templom, bár életben még nem láttam! Köszi, hogy feltetted! bryam
Szia Pöpi!
Tegnap mán aggódtam, hogy mi van Veled, nem jelentkeztél egész este! Nem ismétlem, amit leírtam tegnap! A hétfõn hamar túl leszel, aztán mehetsz a tengerpartra!!! Szívesen mennék én is, de majd csak odaérünk mi is. bryam
igen, szegény kutya ott "vitrinben", azt raknám ki aki a kutyust tette oda és persze többi állat. Sajnálom õket. Az én kutyám is kobor kutya volt, imádom. Nagyon hálás, értelmes és okos. Rossz így látni szegényeket.
Köszi Chritee! Valszeg akkor, ha végig megyünk ama Metaxa utcán, akkor valahol ott érünk partot. Azok is vendéglátóhelyhez tartoznak, vagy szabadon használhatók? Köszi a választ: bryam
Lassan lenyomom a tételeim, már a védés nagy része is megvan...csak lesz valahogy
Mégegyszer köszi, hogy gondoltok rám! Tegnap olyan jó volt a strandon tanulni
Kissé leégetta hátam, lehet gáz lesz ilyen színnel vizsgázni menni, vágják merre jártam!
Mindegy, kedden amint kipihentem magam (alszom vagy 4-5 órát), aztán nekivágok. Helyettetek is eszem egy kis tengergyümit vacsira és csobbanok egyet! Párom azt mondta (kis édes) nem hagy rögtön elsõ este dolgozni Egy estére turista leszek, asszem ez kárpótol mindenért. Itt leszek este végig, majd olvasom miket írtok, közben meg tanulgatok.
Pusza mindenkinek!
Gondoltam én, hogy mindent megtanulsz! Hétfõn, ha megjöttem a dolgozóbol, hamar feljövök, hogy lássam az 5-öst! Kezdek éhes lenni, pedig napok óta csak egy kis levest eszem, de a tenger gyümijére megindul az elválasztásom! Tényleg, mintha valaki írta volna, hogy kint nem lehet tejfölt venni. Pedig leégésre az is jó! Én még mentõautó színû vagyok, kivéve a karom, de majd holnap már süttetem magam egy picit, aztán mire kimegyünk, néger leszek, arról rám fogsz ismerni! Jó Neked, azért irigy vagyok ám! bryam
Az jó, Bryam, mert akkor irgykedünk egymásra Arra gondolj, hogy mikor te kint leszel, te osztod be az idõdet (meg persze a fiatalúr ), te döntöd el mit mikor csinálsz. Én nem. És többet ér egy szabadon eltöltött 1-2 hét, mint egy egész nyár, ami alatt végig "ugráltatnak" (nem panaszkodok, csak vázolom a helyzetet, hogy elégedettebb legyél a te pozícióddal ).
Jó lesz majd, amikor az lesza legnagyobb gondod, hogy melyik partszakaszra ugorjatok le fürdeni, melyik nap menjetek KAterinibe, vagy egyéb fakultatív programra... Este melyik bárba üljetek be lazítani egyeta "fárasztó" nap után... (én meg azon tanakodom, hogy vajon érdemes-e este hazamenni aludni, vagy jobban járok, ha meghúzom magam a kocsiban, reggel úgyis Paraliára vezetne az utam).
Egyél rendesen, mert nem fogsz meggyógyulni! Azok a tintqahalak, amiket majd te fogsz enni, még békésen cseperednek a tengerben Paralia körül, pont jó, mert friss lesz mire odaérsz!
Azt azért tudnod kell Pöpi, hogy ez nem igazi irigység, tökéletesen igazad van, mert az a helyzet, hogy egy államvizsga után minimum 1 hét teljes nyugalmat, kikapcsolódást megérdemelnél, ha nem 2-õt! Tudom, hogy nem panaszkodsz, de egy kicsit tekintettel lehetnének Rád! Vígasztaljon az, hogy ott lesz a Kedvesed! Hát az tuti, hogy engem a gyerekem vezet orromnál fogva, nagyrészt az Õ örömeit "szolgálom". Aézrt néha magamra is gondolok ám! bryam
Eleve másként is nézünk a helyzetrre, no meg a helyre is. Valószínûleg nekem nem lenne igazi, önfeledt már a nyaralásom Paralián. Ahol már csukott szemmel tájékozódsz és egy csomó embert megismertél, ott már másképp is fogsz viselkedni. Én annyira vágyom valami gyönyörû görög szigetre, ami csendes, nincsen sok ember és csak hevernék egy helyben a napon...
Ezt a túlterhelõsdit meg sztem azért mûvelik velem, mert tudják hogy futóbolond vagyok, és mindent bevállalok... A párom majd kárpótol, mondtam neki alanyi jogon jár nekem a masszázs minden este és persze egy csini fürdõruha
Bryam ez természetes, hogy a gyermeked "vezet". De azért néhány lopott pillanatod neke dis lehet, amikor kicsit önzõ vagy és kicsit magaddal foglalkozol, mert megérdemled. Látom én már elõre, ahogy mi ketten ott ülünk a bárban, és a koktélok meg tûnnek el elõlünk, a fiúk meg csak lesnek
Imi a video tényleg nagyon jó, megdobbant a szívem mikor megláttam. Már az apró felvillanó részekbõl felismertéka "zsigereim", hogy Paralia vagy Katerini van-e éppen a filmen... A haver kutyusnak meg nagyon örültem, hogy jól van. Ha Fruzsi kint van mindig õ vigyáz rá, a kutya meg szalad utána
Jaajj nemááár,nem tudtam már letölteni a videóóóót!!!!!
Valaki elküldené? csoppvagyok@freemail.hu
Nagyon megköszönnéééémm!!!
Pöpi,olyan édesen beszélsz a kis görögödrõl : ) Biztosan nagyon aranyosak vagytok együtt.