Ajajj, Csöpp!
Mi leginkább hangosak és veszekedõsek vagyunk, nem félünk harcolni egymással... Sokan megijednek mikor minket hallanak, hogy itt a világvége. Szeretem, hogy temperamentumos, és hogy nem egy anyámasszony-katonája (ebben azért már az én "nevelésem" is benne van )
De majd kint meglátod milyenek vagyunk!
Egy gondom van, a gyerekem nem szeret bárban üldögelni, de egy koktélra a vendégem vagy, még nem ittam koktélt amúgy sem, a sok segítséged arányában többet is megérdemelnél! Valszeg elsõ este megkeresünk, aztán a részleteket megdumcsizzuk! bryam
Nem uncsi bárokra kell ám gondolni, hanem olyanokra, hogy kiülsza teraszra, kettõt lépsz és ott a tenger. Ez nem jön be a fiadnak? (dehogynem, ezt mindenki szereti) Gyanítom át fogunk kocsikázni Olympic Beachre (elmegyünk világot látni), ott van az a tuti hely, ahol hoznka minden finom édességet a kávé, koktél bármi mellé. Gyönyörû hely, finom italokkal, 5 percnyi autóútra. És gyanítom azt is ha aPárom is velünk tart õ fizet. Hehehe...néha visszaélek a görög vendégszeretettel???
Imi,ha Te vagy Dox Man,akkor : köszönöm szépen Imi : )
Ha nem Te vagy Dox Man,akkor: köszönöm szépen Dox Man
Csakmert eddig mintha más lett volna az e-mal címed.
Pöpi! Igy már jobb, de a meghívás a részemrõl történt és a párod nem velem szeretne lenni, hanem Veled, amit tökéletesen megértek! A koktélt azért megejtjük mindenképpen! bryam
Pöpi! Az vígasztaljon,hogy sok látogatód lesz, és addig is pihenhetsz egy kicsit !És azért egy nászút jár neked majd legalább 1 hónapos valami gyönyörû szigeten !Én azért irigykedek,mert Te nemsokára nem egyedül hajtod a fejed a párnádra !Te futóbolond
Nemsokára írok privit!