Ugyan Christee...lehet olyan kis nyeszlettek leszünk addigra, hogy már átlátszóak leszünk, hangunk lesz de senki nem lát majd...
Holnap és holnapután erõs leszek és nem jövök fel, legközelebb majd mint pszichoparaliafun jövök fel
Hát én már írni sem merek, mert szegény Jowissát megbántottam! Tiszta Para.... lettem! Én már csak júnus 13-ig dolgozom, aztán jön a hosszú szünet...., igaz a mi idõnk is lassan közeleg!
Abban bízom, hogy ha ennyien drukkoltok, akkor legalább egy jeggyel fel tudjátok tornázni az érdemjegyemet, ami azt jelenti megvan a 2-es De kit érdekel, az tökéletes nekem...
Nem baj Imi, a nálam okosabbak azt mondták, hogy a vantól nem kell félni! A pólo felirat nagyon ötletes! Hasonlót én is láttam valakin, de elfelejtettem, hogy mi volt rajra.
Vigyázz magadra!!!! Ja útközben, ha megállsz, csak úgy, hogy kocsid mindig lásd. Mert megint sok a trükös lopás. Ha egyedül mész akkor, ha tudsz nyomd végig az útat.
Jó indulatból mondom.
Apám és gépkocsivezetõ volt nemzetközi, há tudna mesélni és én is milyen sok trük van.