Hát Imi sajna a tank nem elég nagy ahhoz, hogy egyben lenyomjam...de csak tankolni szándékozok megállni, és akkor lesz pipi szünet is, kizárólag OMW kútnál. Az a tuti. Az meg, hogy az én kis lerobbant kocsim valaki feltörje... hát nem hiszem, hogy ebbõl fognak meggazdagodni! De persze óvatos leszek nagyon, fõleg így, hogy egyedül megyek. Már mindenki tanácsokkal lát el, meg aggódik... Csak odaérek mire ti is.
Jowi, nem hiszed el, de a szerelmedet egy csomó pasi látogatja!
8-kor megyek be, 9kor kezdek (én vagyok a no2), 9:30-kor elvileg már minden oké, és bõgni fogok a megkönnyebbüléstõl, meg attól, hogy végre fel kell nõnöm....
Pöpi nem autóra mennek, hanem az értékekre amit az ember magvával visz. legpitibb módszer a kerékkiszúrás. Ha valaki segíten akar, akkor fentertással kell kezelni és nagyon figyelni.
Köszike! Megvígasztalódtam! Már komolyan azt hittem, hogy rosszul szóltam, pedig viccnek szántam! Akkor jöhetnek a szokásos feldobó beszólásaid, mint az 59 betûs vágnivaló! bryam
Imi elárulok egy nagy titkot: valaha karatéztam...már semmire nem emlékszem, viszont úgy el tudom hitetni az emberekkel, hogy egy gyilkológép vagyok, hogy az vmi fantasztikus. Lealázom õket
Tutira megyek, nem lesz bunyó: 2-án, másodikként a 2-ért...Ha vki kötekedik majd apa meglátogatja... (õ az, aki nem adta fel olyan hamara karatét, mint én )
Igyekszem nem felétek nézni, mert akkor a tanulásnak lõttek... (nehéz lesz baromira, de legalább kibeszélhettek a hátam mögött oké ez vicc volt, úgyis visszaolvasom!) Szóval mindenkinek csodás hétvégét!